Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Werkwijze TMC Project

Veiligheid & werkprocessen

Het is belangrijk dat werkprocessen doorgaan én dat de gezondheid & veiligheid van de aanwezigen kan worden gewaarborgd. De anderhalve meter-regel heeft uiteraard gevolgen voor de indeling van kantoren, kantine’s en andere bedrijfsruimten. Wij denken met u mee, zodat u en uw collega’s veilig kunnen werken en bedrijfsprocessen door kunnen gaan. Deze maatregelen vragen om creativiteit. Onze projectmanagers zijn in staat om, in samenwerking met onze leveranciers, u de beste oplossingen aan te bieden. Denk hierbij aan looproutes, spatschermen en meer.

Heeft u vragen over de indeling van uw kantoor? Wilt u verplichte looproutes maken op kantoor en in algemene ruimtes? Of bent u benieuwd naar hoe preventieschermen u en uw medewerkers kunnen beschermen? Neem contact met ons op, zodat we een (digitale) afspraak in kunnen plannen.

Contact
Vloertegel Desso Pijl Looprichting

Walking Way Desso

Maak verplichte looproutes visueel met dé Desso tapijttegel. Hierdoor is het gelijk duidelijk voor zowel collega’s als bezoekers welke looprichting gehandhaafd dient te worden. De Desso tapijttegel is een unieke, efficiënte en voordelige oplossing. In veel kantoorruimten liggen er nu tapijttegels op de vloer. De vloertegel met pijl heeft dezelfde kenmerken als de andere Desso tapijttegels en kan daarom zeer eenvoudig worden geïntegreerd. Daarnaast kan de pijl in elke richting worden gelegd, lees hieronder verder.

Desso Walking Way draaipijl

Unieke tapijttegel - roteerbare pijl

De pijl kan afzonderlijk van de tapijttegel gedraaid worden, dit zorgt ervoor dat u het verkeer de juiste kant op kan sturen. Dit is een unieke uitvinding van Desso, onderdeel van tapijtleverancier Tarkett.

Wilt u de looproutes in uw kantooromgeving of andere bedrijfsruimte duidelijk en herkenbaar maken? Neem dan contact op met onze projectmanagers! Zij kunnen u voorzien van alle informatie omtrent de Desso Walking Way tapijttegel.

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Jacor Giljam

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl