TMC Project VCA gecertificeerd

8 januari 2014

 

TMC project heeft onlangs het VCA certificaat behaald. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers.  Er wordt door onze opdrachtgevers steeds meer nadruk gelegd op veilig werken.  Gerenommeerde  opdrachtgevers werken alleen nog maar met partijen die gecertificeerd zijn. Veiligheid en professionaliteit zijn onafscheidelijk.

 

Met VCA certificering wordt op een structurele wijze gezorgd voor professionaliteit op de werkvloer. VCA  certificering heeft verder als voordeel dat er efficiënter wordt gewerkt.

 

Het behalen van het VCA certificaat was geen lastig traject voor TMC Project. Peter van der Elst, directeur van VGMK Adviesgroep uit Goes, heeft ons bedrijf hierbij perfect begeleid. VGMK Adviesgroep is sinds 10 jaar een begrip in Zeeland en heeft al veel bedrijven begeleid tot VCA of ISO certificering.

 

TMC project is begonnen met het uitvoeren van de risico inventarisatie, een zogenaamde nulmeting. Vervolgens is een plan van aanpak opgesteld en hebben we stap voor stap het traject op een praktische wijze doorlopen.  “Het moet wel werkbaar blijven” aldus Dies den Haan.

 

Met het behalen van de VCA certificering is een wens in vervulling gegaan,Voor onze opdrachtgevers is dit een duidelijk keurmerk wat garandeert dat ieder project efficiënt en veilig door ons wordt uitgevoerd. TMC project is klaar voor de toekomst.