Project details

Project

Baker Tilly

Opdrachtgever

Baker Tilly

Periode

juni 2018 - november 2018

In opdracht van Baker Tilly en in samenwerking met GreenDotDesign hebben we een prachtig ontwerp gerealiseerd voor de entree / receptie.

 

 

Uitdaging in dit project was om het huidige receptiegebied meer transparant en gastvrij te maken! Tevens moest de nieuwe ruimte een prettigere en meer ergonomische werkomgeving bieden.

 

De gehele ruimte is opnieuw vormgegeven, wij hebben o.a. de volgende producten geleverd:

 

- PVC vloeren in een 'visgraat' motief.
- Maatwerk interieurbouw waaronder receptiebalie.
- Raambekleding, glasfolie en visual.
- Werkplekken inclusief bureaustoelen
- Meubilair wachtzitje + bijpassend karpet
- Diverse losse interieurelementen.

Kortom, een volledig turnkey inrichtingstraject waarin we onze klant hebben kunnen ontzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op voor meer informatie!