Project details

Project

De Levensbron

Opdrachtgever

Hervormde Gemeente

Periode

september 2016 - oktober 2016

Project:

 

Opdrachtgever: Hervormde gemeente Goes

Architect : Albert Blankensteijn Kortgene

 

TMC project heeft meegewerkt aan de uitbreiding en renovatie van het kerkgebouw de Levensbron te Goes. 

 

Wij willen de Hervormde Gemeente te Goes bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen de gemeente een nuttig en langdurig gebruik toe van het kerkgebouw. 

De volgende producten zijn door TMC Project geleverd:

 

Vloeren:

 

In de zalen op de begane grond hebben we de Forbo Marmoleum 2.5 mm type REAL gelegd in twee kleuren. De consistorie, de zalen op de etage met vide en traptreden voorzien van Forbo-Flotextapijt. Flotextapijt is met 10 jaar slijtage garantie te reinigen als een harde vloerbedekking. Een geweldige keus voor dit project. Deze vloer heeft de voordelen van een harde vloer, maar de eigenschappen van tapijt. In het keukengedeelte is een veiligheidsvloer aangebracht type Forbo-Safestep 2.0 mm voor zeer zwaar en veilig gebruik. De vloer is gemakkelijk te reinigen. 

 

Raambekledingen:

 

In de zalen hangen de prachtige inbetweengordijnen van Artimo met een linnenlook. Deze hebben de voordelen van trevira CS garen. De consistorie is bekleed met de inbetweengordijnen een Bece rolgordijn met doek Aluscreen gehangen. Dit doek is vlamvetragend, semitransparant en zon-en temperatuur werend.

 

TMC Woonwinkels heeft ook de nieuwe buitenzonweringen verzorgt, geheel elektrisch bedienbaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op voor meer informatie!