Project details

Project

DEK Opleiding en Training

Opdrachtgever

DEK Opleiding en Training

Periode

mei 2016 - mei 2016

Dek Opleiding en Training is in mei verhuisd naar hun nieuwe pand. Het is een schitterend pand geworden op een geweldige locatie. Wij zijn dan ook trots dat we een deel van de inrichting hiervan hebben mogen verzorgen.

 

Wij willen Dek Opleiding en Training bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hun veel werkplezier in hun nieuwe pand.

 

Voor de particuliere markt bieden we ook tal van oplossingen! Zie de TMC Woonwinkels website voor meer informatie. 

De volgende producten / merken zijn door TMC Project geleverd:

 

Vloeren:

De gehele nieuwbouw voorzien van Moduleo PVC vloeren in diverse designs. Een leuk detail is het ‘zebrapad’ zoals gelegd in het entreegebied.

 

De hoofdtrap voorzien van Norament rubberen trapvormen. Dit product is de ideale bekleding voor trappen bij intensief gebruik.

 

Raambekleding:

Alle cursusruimtes op de 1e verdieping voorzien van Acoustic Drape verticale lamellen. Deze lamellen vormen de ideale combinatie tussen lichtregeling, warmteregeling en geluidsdemping. Acoustic Drape levert daardoor een wezenlijke bijdrage aan de verbetering van de ergonomische arbeidsomstandigheden.

 

Meubilair:

De kantine hebben we ingericht met tafels en stoelen van het merk Vandersluis. We hebben de volgende producten geleverd. Tafels Delta en bartafels Box i.c.m. stoelen en barkrukken uit de serie Noa.

 

Bij de entree hebben we een treinbank geleverd en geplaatst van het merk RossTucker.

 

In het kantoor bij de receptie hebben we een maatwerkoplossing bedacht voor een officekast van het merk Slizing. Met dit merk hadden wij volledig de vrije hand in maatvoering, uitvoering en materialen. Hierdoor konden we de ideale kast maken volgens  de wensen van de klant en de mogelijkheden van de ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op voor meer informatie!