Project details

Project

Middelburcht

Opdrachtgever

De Middelburcht

Periode

-

Serviceflat "De Middelburcht".


De serviceflat die ouderen en jonge ouderen woonruimte biedt met een hoog wooncomfort. De Middelburcht heeft een recreatiezaal op de 8e verdieping met een adembenemend uitzicht. De inrichting hiervan was na jaren van trouwe dienst aan vervanging toe.

Wij hebben de complete inrichting mogen verzorgen. De volgende producten / materialen zijn door ons geleverd:

 

  • Vloer voorzien van Tapijttegels type First Stripes kleur: 883 van het merk Modulyss. De tegels zijn in 1 richting gelegd zodat het streeppatroon in de tegel goed tot zijn recht komt, dit zorgt voor een prachtig effect.

 

  • Achter het bar / keuken gedeelte hebben we PVC stroken aangebracht van Objectfloor, type projectline in de kleur: 2904

 

  • De zaalstoelen type Range en de bijpassende tafels type Buena Nova zijn van het merk Brunner. We hebben hiermee kwalitatief zeer hoogwaardig meubilair geleverd met een uitstekend zitcomfort.

 

  • Als extra sfeerelement hebben we een leestafel en een zitje gecreëerd met meubilair van het merk MobitecJuist door hiermee af te wijken van de basis kleurstelling geeft dit extra accenten in de ruimte.

 

 

 

  • Om te kunnen voorzien in extra zitplaatsen hebben we 20 aanvullende stapelstoelen type Fox van het merk Brunner geleverd. Dit zijn houten kuipstoelen met een opdekstoffering. Kenmerkend voor deze stoelen is, ideaal stapelbaar, stevig en een prima zit.

 

  • Tevens hebben we boven het bar - en biljartgedeelte de verlichtingsarmaturen geleverd. De armaturen bestaan uit stoffen kappen in meerder maten en kleuren, die opgehangen zijn middels een pendel.

 

TMC Project wenst de bewoners van De Middelburcht veel plezier met de inrichting van de grote zaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op voor meer informatie!