Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Woning stofferen interieurvakman

Vacature junior of ervaren interieurvakman woningstoffering - Fulltime of BBL-traject

Bij een ambitieuze organisatie horen een professioneel team en een goede sfeer. Dat ga je bij ons zeker vinden! In ons team van interieurvakmannen vind je een mix van jonge vakmensen met ambitie en drive om het vak te leren en ervaren interieurvakmannen die jou het vak willen leren. In dat team is ruimte voor meer junior en ervaren interieurvakmannen! Als interieurvakman bij TMC Project kom je binnen bij veel verschillende bedrijven en samen met je collega’s leg je vloeren van grote oppervlaktes.

Vacature interieurvakman woningstoffering

Word junior of ervaren interieurvakman woningstoffering

Samen leggen we de lat hoog en streven we naar kwaliteit in het leveren van vloer-, raam- en wandbekleding. Lijkt het je leuk om jouw kennis op te doen of uit te breiden op het gebied van pvc, marmoleum, tapijt en misschien parket? Dan gaan we samen de uitdaging aan en leren wij indien nodig jou het vak van interieurvakman. Denk daarbij ook aan de leuke extra’s die horen bij het vak, zoals werken met mooi gereedschap, stoere werkkleding, veel vrijheid en op termijn misschien wel je eigen bus.

Wij bieden jou:

  • De uitdaging om 100% klanttevredenheid te scoren!
  • Het werken in een hecht team
  • Een mooi salaris
  • Vakgerichte (bij)scholing
  • Professioneel gereedschap en de mooiste producten om mee te werken

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@tmcproject.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Robert van der Hart. (06-20902961)