Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Dies den Haan

Service

Wij van TMC Project vinden het erg belangrijk dat de klant met een voldaan en tevreden gevoel de deur uit gaat. Daarom is voor ons service de sleutel tot het creëren van een uitstekende klantervaring. Dit doen wij door aandachtig te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en hierop een persoonlijk advies te baseren. Met persoonlijke aandacht en ervaren projectmanagers is geen uitdaging voor ons teveel. Ook houden wij graag een warme band met de klant, zodat er in de toekomst meer projecten samen kunnen worden aangegaan. Dit is de mooie cultuur die wij in stand houden binnen TMC Project.

ADVOCATENKANTOOR ZEELAND 17

Kwaliteit

Bij TMC Project geloven we sterk in het leveren van producten en diensten die voldoen aan een hoge kwaliteit. De klanten moeten kunnen vertrouwen op onze expertise en het uitstekende vakwerk dat afgeleverd wordt. Daarom streven wij er altijd naar om de beste resultaten en projecten te realiseren. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat de producten stevig, hufterproef en van kwalitatief goede materialen zijn. Door het bieden van deze hoge kwaliteit in combinatie met het vakwerk willen wij de verwachtingen overtreffen en langdurige relaties opbouwen met de klant.

Basisonderwijs

Naast dat er projecten zijn aangegaan in de zorg, recreatie en office worden er ook steeds meer projecten in het onderwijs (basisscholen, middelbare scholen en hoge scholen) gerealiseerd. Wij van TMC Project weten hoe belangrijk het is dat kinderen zich goed kunnen concentreren in de klas. Het is daarom ook belangrijk dat kinderen een juiste houding hebben en zich comfortabel voelen in de klas. Dit zorgt voor betere prestaties op school en minder lichamelijke klachten. Deze uitdaging gaan wij graag aan en wij staan klaar voor de klant om met een passend advies te komen om het juiste schoolmeubilair aan te kunnen schaffen.

TMC Project Pand

Opties

Er zijn verschillende mogelijkheden die wij de klant kunnen bieden. Zo is er de optie om raambekleding voor binnen en buiten aan te schaffen, er is een uitgebreid assortiment in vloeren en wat zeker niet mag ontbreken in een klaslokaal is het meubilair. Hierbij weten wij dat een stevig en duurzaam interieur heel belangrijk is binnen het onderwijs. Het wordt dagelijks veelvuldig gebruikt door leerlingen en leraren, dus het moet ook zeker onderhoudsvriendelijk zijn. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor basisscholen? Neem dan zeker contact op met een van onze ervaren projectmanagers!

Opzoek naar meer informatie? Klik hier voor informatieve en leerzame blogs over verschillende interessante onderwerpen!