Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Kantoren van de toekomst

Wie zegt te weten hoe het kantoor van de toekomst eruitziet, is helderziend. Natuurlijk zie je sommige ontwikkelingen aankomen, maar anderen, zoals de Corona-pandemie, komen voor iedereen onverwacht. Verwachte, maar zeker ook onverwachte ontwikkelingen kunnen een grote invloed hebben op de rol van het kantoor in ons werk. In deze blog gaan we toch proberen een aantal ontwikkelingen te beschrijven én aan te geven hoe jij je kantoor future-proof kan maken.

Lees de blog
Hotel de Timmerfabriek

De kracht van kleur

In onze nieuwste blog lees je alles over het gebruik van kleur in jouw werkomgeving! Wat voor effect heeft kleur in een ruimte en hoe implementeren wij dit binnen TMC Project? Ontdek het allemaal!
Lees de blog
Jepe IT

Het is tijd voor de nieuwe generatie!

Werkplekken bedoelen we… Want iedereen weet dat een werkplek comfortabel moet zijn én ergonomisch werken moet bevorderen. Een zit-sta bureau is dan een musthave! Voortman Kantoormeubelen introduceert nu de nieuwe generatie zit-sta werkplekken die voldoen aan al jouw voorwaarden…

Zonder zichtbare aanpassingen zijn alle uitvoeringen voorzien van geavanceerde technologie en stille verstelmechanieken. Dus geen irritant zoemende motor of een ‘net-niet-afstelling’. Iedere werkplek is individueel te configureren door de gebruiker. Met recht een musthave voor jouw werkplek of die van jouw medewerkers dus!

Bekijk hier de video
Kantoorruimte Opdelen

Een inspirerende ruimte maar hoe?

Het scheppen van inspiratie in een ruimte, hoe doe je dat? Wat maakt een ruimte echt inspirerend? Het begint met vooraf goed nadenken over je doel. In deze blog geven we belangrijke aandachtspunten om mee te nemen!

Lees de blog
Eetkamer

Camping en Villapark de Paardekreek

In samenwerking met Van Keulen Fotografie hebben wij de realisatie van de villa Rietgans van Camping en Villapark de Paardekreek mooi in beeld weten te brengen.

Bekijk hier de video

Het effect van ‘Biophilic Design’

Maak jij bij het inrichten van jouw (werk)omgeving al gebruik van natuurlijke elementen en processen, oftewel ‘Biophilic Design’? Hiermee creëer je een (werk)omgeving die je welzijn, productiviteit én creativiteit bevorderd. In deze blog delen wij graag onze tips en tricks die wij toepassen na 24 jaar ervaring!

Lees de blog
De beste kleuren voor in mijn kantoor

Hoe richt ik mijn kantoor in?

Het praktisch én sfeervol inrichten van jouw kantoor kan best een uitdaging zijn. Toch is het erg belangrijk voor een optimale productiviteit. In deze blog delen wij graag onze tips en tricks die wij toepassen na 24 jaar ervaring!

Lees de blog
Ergonomische kantoorinrichting

Hoe zorg ik voor voldoende beweging op mijn kantoordag?

Kantoorwerk, of het nu thuis is of op locatie, kan ongemak veroorzaken door verkeerde houdingen en gebrek aan beweging. TMC Project transformeert kantoren in comfortabele en ergonomische werkplekken. Lees onze blog voor direct toepasbare tips om vandaag meer te bewegen tijdens het werken, waar je ook bent.

Lees de blog
De voordelen van tapijttegels

Wat zijn de voordelen van tapijttegels?

Tapijttegels zijn veelzijdig en trendy. Ze bieden praktische voordelen voor kantoren en woningen. Wat maakt ze beter dan andere vloeren? Lees de blog over de 7 voordelen van tapijttegels.

Lees de blog
Kantoor

DB Keukengroep

In Sint-Annaland heeft DB Keukengroep een prachtig, nieuw pand laten bouwen. DB Keukengroep is een landelijk specialist in keukens en sanitair met 8 vestigingen in Nederland. Voor deze opdrachtgever hebben wij de volledige inrichting verzorgd van het nieuwe hoofdkantoor.

Bekijk hier de video