Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Het effect van ‘Biophilic Design’

Maak jij bij het inrichten van jouw (werk)omgeving al gebruik van natuurlijke elementen en processen, oftewel ‘Biophilic Design’? Hiermee creëer je een (werk)omgeving die je welzijn, productiviteit én creativiteit bevorderd. In deze blog delen wij graag onze tips en tricks die wij toepassen na 24 jaar ervaring!

Lees de blog
De beste kleuren voor in mijn kantoor

Hoe richt ik mijn kantoor in?

Het praktisch én sfeervol inrichten van jouw kantoor kan best een uitdaging zijn. Toch is het erg belangrijk voor een optimale productiviteit. In deze blog delen wij graag onze tips en tricks die wij toepassen na 24 jaar ervaring!

Lees de blog
Ergonomische kantoorinrichting

Hoe zorg ik voor voldoende beweging op mijn kantoordag?

Kantoorwerk, of het nu thuis is of op locatie, kan ongemak veroorzaken door verkeerde houdingen en gebrek aan beweging. TMC Project transformeert kantoren in comfortabele en ergonomische werkplekken. Lees onze blog voor direct toepasbare tips om vandaag meer te bewegen tijdens het werken, waar je ook bent.

Lees de blog
De voordelen van tapijttegels

Wat zijn de voordelen van tapijttegels?

Tapijttegels zijn veelzijdig en trendy. Ze bieden praktische voordelen voor kantoren en woningen. Wat maakt ze beter dan andere vloeren? Lees de blog over de 7 voordelen van tapijttegels.

Lees de blog