Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Algemeen

 • Wat is het verschil tussen TMC Project en TMC Wonen?

  Het verschil tussen TMC Project en TMC Wonen is hoofdzakelijk de markt waarop zij zich richten. Bij dat onderscheid hoort een eigen product- en dienstenportfolio. TMC Wonen is met aanbod van producten en diensten gericht op de particuliere markt (B2C). TMC Project is met aanbod van producten en diensten gericht op de zakelijke markt (B2B). Dit vertaalt zich voor TMC Project in twee aspecten:
  1. Product portfolio: gericht assortiment voor de zakelijke markt.
  2. Dienstportfolio: werkwijze die specifiek gericht is op de zakelijke markt.

  Het product portfolio van TMC Project is afgestemd op de sectoren waarin wij actief zijn: office, recreatie, zorg en onderwijs. Bij de samenstelling van het product portfolio worden actueel geldende criteria gehanteerd die van toepassing zijn op de betreffende sector. Zo wordt bijvoorbeeld met brandwerende of -vertragende stoffen gewerkt en bepalen kwaliteitseisen wat wordt aangeboden.

  De aangeboden dienst van TMC Project is vooral op het gebied van totale projectinrichting meer uitgebreid en gericht op ontzorging in de realisatiefase. De accountmanager van TMC Project houdt regie op de uitvoering van het project en is actief betrokken bij de oplevering.

  Uiteraard worden ideeën en werkwijzen binnen de TMC-groep gedeeld en geëvalueerd. Om zo de klant het beste te kunnen bieden, van inspiratie tot realisatie.

 • Wat is het verschil tussen Loose-lay PVC en Dryback PVC?

  In de eerste plaats is de ondervloer waarop een PVC-vloer wordt geïnstalleerd bepalend voor de geschiktheid van verschillende typen PVC’s. In veel gevallen is het noodzakelijk om de ondervloer eerst te egaliseren voorafgaand aan de installatie van een PVC-vloer.

  Een Loose-lay PVC-vloer (LVT) wordt niet verlijmd op de ondergrond en ligt zoals de naam al zegt los op de ondervloer. Doordat LVT niet wordt verlijmd maar slecht op een antislip fixeer wordt aangebracht, is deze vorm van vloerbedekking modulair toepasbaar. De stroken kunnen eenvoudig worden losgehaald, verwisseld en/of elders worden toegepast. Daarnaast heeft een LVT-strook meer dikte en daardoor meer akoestische werking dan Dryback PVC.

  Dryback PVC wordt volledig verlijmd op de ondergrond. Dyback PVC betreft een dunnere strook. Door de laagdikte en verlijming op de ondervloer is Dryback PVC de ideale PVC-vloer in combinatie met vloerverwarming.

 • Heeft TMC Project ook een showroom of product bladen de we kunnen bekijken?

  De (working) showroom, de website van TMC Project en onze socials zijn er op gericht om onze klanten te inspireren. Op werkdagen van 8.00 – 17.00 is de showroom aan de Scottweg 14 te Goes geopend. In de showroom en op aanvraag zijn stalen beschikbaar uit het ruime assortiment van onder andere vloerafwerking, raambekleding en zonwering.

  Via de website van TMC Project en op de websites van vaste partners is veel informatie te vinden over het product- en dienstportfolio van TMC Project.

  Bij voorkeur maken we een persoonlijke afspraak om samen op jouw locatie of in onze showroom nieuwe plannen te maken en je te inspireren met de mooiste ideeën van ons vakgebied.

 • Wat houdt totale projectinrichting in en wat valt hieronder?

  Totale projectinrichting heeft betrekking op de volledige inrichting van jouw project. Met het uitgebreide product- en dienstenportfolio van TMC Project zijn zij de partij voor volledige realisatie van ieder project. Bij totale projectinrichting kan regie op de uitvoering van het project volledig in handen van de accountmanager van TMC Project worden gelegd.

  Het product portfolio van TMC Project is sinds 2000 steeds verder uitgebreid van vloeren, zonwering en raambekleding tot en met zorg-, recreatie- en officemeubilair, wandafwerking, lichtplannen en verlichting en buitenzonwering.

  Met dit product portfolio en regie op de uitvoering als extra dienst kunnen wij onze klanten in de verschillende sectoren van ontwerp tot realisatie inspireren en ontzorgen.

  Voor de levering en uitvoering van werkzaamheden die buiten het product- en dienstportfolio van TMC Project vallen schakelt de accountmanager met een netwerk van betrouwbare partijen uit de regio. Met name in turnkey projecten blijft de accountmanager van TMC Project ten allen tijde het aanspreekpunt van ontwerp tot realisatie.

 • Levert TMC Project ook los kantoormeubilair?

  Het korte antwoord: Jazeker!

  Naast ons uitgebreide assortiment in complete kantoorinrichtingen leveren we ook los kantoormeubilair. Ben je op zoek naar een bureaustoel, functioneel bureau of stijlvolle opbergoplossing? Het brede office aanbod van TMC Project sluit aan bij alle behoeften die betrekking hebben op het inrichten van kantoren.

  In dit assortiment vallen ook diverse bureauaccessoires, zoals monitorarmen, CPU-houders, scheidingswanden, ergonomische toepassingen en kabelmanagement. Voor meer informatie over ons complete aanbod nodigen we je uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van de accountmanagers van TMC Project. Of neem een kijkje op de website(s) van een van de vaste leveranciers: WINI-kantoormeubilair, Voortman kantoormeubilair en Huislijn kantoormeubilair.

Contact

 • Wie zijn mijn contactpersonen bij TMC Project?

  In de oriëntatie- en adviesfase is de projectmanager van TMC Project het aanspreekpunt. Maar dit stopt niet na het zetten van de handtekening want de projectmanager regelt ook het bestelproces, het inplannen van de activiteiten en het opleveren van het project. Zelfs na oplevering kan de projectmanager altijd gecontact worden met vragen, opmerkingen of aanvullingen op en over het project.

Verzending

 • Wat is het gemiddelde leveringstermijn?

  Omdat het product portfolio van TMC Project zeer uitgebreid is, is een gemiddelde leveringstermijn niet eenvoudig te noemen.

  In de eerste gesprekken met de accountmanager is de levertermijn een vast onderdeel van het gesprek, zodat de levering in de gewenste levertijd wordt gerealiseerd. Op basis van klantbehoefte kan tussen verschillende leveranciers worden geschakeld, om zo de gewenste levertijd aan te kunnen houden.

  Daarbij worden klanten in verschillende fasen van het project geïnformeerd over te verwachte levertijden en over te plannen data voor de realisatie van het project of voor levering van de bestelling.