Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Tmc Project Cultuur

Cultuur

Doordat TMC Project is ontstaan vanuit het familiebedrijf TMC Wonen, is deze bedrijfscultuur duidelijk aanwezig binnen het bedrijf. Hierdoor is er een gemoedelijke werksfeer. Kernwoorden die van toepassing zijn op de cultuur binnen TMC Project zijn: nuchter, creatief, duurzaam, betrouwbaar en betrokken.

Er zijn korte lijntjes waardoor er snel kan worden geschakeld. Personeelsleden zijn op de hoogte van elkaars werk en zetten zich zowel individueel als in teamverband in voor het beste resultaat voor de klant. Hierdoor heerst er een goede sfeer en teamspirit.

Ook in het contact met de klant is de familiecultuur merkbaar. Het personeel stelt zich betrokken en betrouwbaar op. Tijdens het gehele proces wordt er intensief contact onderhouden en staat men altijd klaar om te zorgen en inspireren. De projectmanagers stellen zich open, vriendelijk en nuchter op. Hierdoor is de drempel voor de klant laag om contact op te nemen.

De kwaliteit van het geleverde werk door TMC Project is top!

Peter de Leeuw, De Leeuw Bedrijfskleding
Werkwijze Tmc Project

Werkwijze

Persoonlijke aandacht en intensieve projectbegeleiding wordt bij TMC Project gerealiseerd door één projectmanager per project aan te stellen. Deze persoon is voor de desbetreffende klant het aanspreekpunt van TMC Project. Contact loopt altijd via één en dezelfde persoon. Dit begint met een uitgebreid intake/kennismakingsgesprek. Vanuit hier wordt de zakelijke band opgebouwd en onderhouden gedurende het gehele proces. Tijdens het ontwerpproces is er alle aandacht voor persoonlijke behoeftes en wensen. Tot slot wordt er tijdens de realisatie enkel gebruik gemaakt van vakmensen die vol passie puur vakwerk leveren. Hierdoor kunnen wij als bedrijf persoonlijk contact, creativiteit en vakwerk bieden.