Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Tmc Project Cultuur

Bij TMC Project begrijpen we dat ieder bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft als het gaat om kantoormeubilair. Onze op maat gemaakte kantoormeubelen zijn ontworpen om aan jouw specifieke eisen te voldoen en tegelijkertijd een professionele uitstraling te behouden. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt bureau, een ergonomische stoel of naar opbergruimte op maat, wij hebben de oplossing die perfect past bij jouw bedrijf.

Ergonomische werken op kantoor door een zit sta bureau

Ergonomische kantoormeubelen

We bieden op maat gemaakte kantoormeubelen met een uitstekende ergonomie. We begrijpen het belang van een gezonde werkomgeving en de impact ervan op de gezondheid en het welzijn van de medewerkers. Daarom kunnen we meubels op maat maken die voldoen aan ergonomische normen en zorgen voor een juiste lichaamshouding en ondersteuning tijdens het werken. Met onze op maat gemaakte bureaus en stoelen kunnen jouw werknemers comfortabel en zonder klachten werken.

Ergonomische Werkplek

Meubelen met stijl en esthetiek

Als TMC Project hebben we veel waarde aan stijl en esthetiek. Onze op maat gemaakte kantoormeubelen combineren functionaliteit met een eigentijds ontwerp dat past bij de uitstraling van het bedrijf. Of je nu kiest voor een moderne, minimalistische uitstraling of een klassieke en elegante stijl, wij kunnen meubels creëren die naadloos aansluiten bij jouw kantoorinrichting en de merkidentiteit versterken.

Ergonomisch Werken

Duurzaamheid en hoogwaardige materialen

Bij TMC Project werken we met hoogwaardige materialen en zorgen we voor vakmanschap tot in het kleinste detail. We streven naar duurzaamheid en langdurige kwaliteit, zodat jouw op maat gemaakte kantoormeubelen jarenlang meegaan. Bovendien kunnen we rekening houden met het budget en jou voorzien van een oplossing die betaalbaar is zonder in te leveren op kwaliteit.

Dies Projectmanager

Als je op zoek bent naar kantoormeubelen op maat, dan ben je bij TMC Project aan het juiste adres. Ons op maat gemaakte kantoormeubilair biedt maximale functionaliteit, uitstekende ergonomie en een stijlvol ontwerp dat past bij jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met één van onze projectmanagers om samen een oplossing op maat te creëren.

Neem contact met ons op

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie:

Pieter Wisse

0620440954

pieter@tmcproject.nl