Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Moduvision

ModuVision te Vlissingen

Deze periode zijn wij gestart met een nieuw project. ModuVision Technologies heeft een prachtig nieuw pand gebouwd in Vlissingen en wij mogen hier onze bijdrage aan leveren. Zo zijn wij deze week gestart met het leggen van de vloeren en zullen wij ook het kantoormeubilair leveren.

Project Cerfix

Cerfix te Heinkenszand

Voor het nieuwbouwpand van Cerfix in Heinkenszand mogen wij de totale inrichting verzorgen. In dit kantoorpand gaan wij vloeren, zonwering en meubilair leveren. We zien er naar uit om ook dit plan weer volledig te gaan realiseren!

Op dit moment is Jacor al druk bezig met de werkvoorbereiding.

Hotel St Joris

Sint Joris te Middelburg

Aan de Balans in Middelburg wordt de Sint Jorisdoelen omgetoverd naar een luxe cityhotel. Dit hotel zal naar verwachting aan het einde van Q2 2023 haar deuren openen. Het hotel St. Joris krijgt 54 City Rooms, City Suites en City Apartments.

Voor deze opdrachtgever mogen wij dit hotel voorzien van een vloerafwerking. Hiervoor gaan wij 1.100 m² aan PVC vloeren leveren.

Kop Van Het Dok

Kop van het Dok te Vlissingen

Afgelopen november zijn wij gestart met de uitvoering van het project Kop van Het Dok in Vlissingen. Hier zijn wij gestart met het egaliseren van de centrale hallen en 75 appartementen. Ook zijn wij gestart met het aanbrengen van de vloerafwerkingen. Uiteindelijk voorzien wij 16 verdiepingen van nieuwe vloeren.