Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Goede projectzonwering is van groot belang. Het beschermt tegen de zon en warmte. Daarnaast biedt het ook privacy en werkt het energie besparend. Luxaflex Projecten heeft een ruim assortiment aan raamdecoratie voor organisaties. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt TMC Project jou een vakkundig advies over welke zonwering past bij de organisatie. Bovendien beschikken wij over een eigen team van ervaren vakmannen. Zo ben jij verzekerd van een nette afwerking.

Duurzaamheid

Wanneer je kiest voor Luxaflex, kies je voor duurzaamheid. Ten eerste zorgt de raambekleding van Luxaflex voor een duurzaam en energie-efficiënt gebouw. Bovendien worden de producten gemaakt van gerecyclede materialen, zoals bijvoorbeeld gerecycled aluminium en oceaanplastic. Daarnaast bevatten de zonweringdoeken geen PVC garens. Luxaflex houdt zich aan de Cradle to Cradle Certified™ productstandaard.

Op de afbeelding zijn de houten jaloezieën van Luxaflex te zien.

Luxaflex Kantoor

Niet alleen Luxaflex voor thuis, maar ook Luxaflex voor Kantoor. Raambekleding neemt de lichtschitteringen op beeldschermen weg. Het voorkomt wisselende temperaturen. Bij zon kan de warmte beheerst worden, waardoor de energiekosten van de airconditioning beperkt blijven. Het binnenklimaat blijft evenwichtig, wat zorgt voor een prettigere werkomgeving. Dit verbetert vervolgens weer de productiviteit van de werknemers.

Kies bijvoorbeeld voor Duette Shades, welke te zien zijn op de afbeelding. Hiermee voorkom je warmteverlies in de winter en behoudt het de koelte in de zomer. Het werkt isolerend en absorbeert geluid. Uiteraard zijn er nog vele andere opties, zoals screens, buitenjalozieën, vensterzonwering en rolgordijnen.

Alle Luxaflex raamdecoratie is geheel op maat te maken. Dus, mogelijkheden voor elk project! Benieuwd naar het aanbod? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl