Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Overweeg om jouw meubels te laten herstofferen

Bij een herinrichting worden de meubels vaak compleet vervangen, zonder dat er overwogen wordt om de meubels te herstellen. In onze meubelstoffeerderij bieden we jou de mogelijkheid om jouw zitmeubelen te herstellen. Denk hierbij aan het hervullen van de kussens, de stof te repareren of te vervangen, het frame te verstevigen en eventueel het frame van een nieuwe kleur te voorzien. Dankzij de vele leveranciers kun je kiezen uit meer dan 10.000 stoffen in allerlei kwaliteitsklassen. Zo kun je het meubel aanpassen naar de nieuwe inrichting en voorkomen we onnodig afval.

 

 

Periscaldes

Een mooi voorbeeld waarin onze meubelstoffeerderij meerwaarde heeft kunnen bewijzen is het project geweest van Periscaldes. Bij de zorginstelling is duurzaamheid een belangrijke pijler. De organisatie heeft er daarom voor gekozen om de bestaande barkrukken en stoelen te laten herstellen. Het meubilair heeft op deze manier een tweede leven gekregen en sluit perfect aan bij de moderne inrichting. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. We zijn je graag van dienst!

Meubelstoffeerderij Zeeland

Meubelstoffeerderij in Goes & Bergen op Zoom

Onze meubelstofferderijen zijn gevestigd in onze woonwinkels in Goes en Bergen op Zoom en daarmee goed verdeeld over zuidwest Nederland. Wil je eens een bezoekje brengen aan de stoffeerderijen? Of met ons in gesprek gaan om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl