Over TMC Project

 

TMC Project: Maakt werken leuker!

De eerste indruk ontstaat bij binnenkomst. Als die goed is, is de basis gelegd. En dat is letterlijk en figuurlijk onze kracht. Vakkundig gelegde vloeren, perfect afgewerkte raamdecoraties, binnenzonwering en eventueel leveren wij ook representatief projectmeubilair. Met als eindresultaat een evenwichtig interieur. Dag in dag uit een mooie binnenkomer. Een perfecte basis gelegd door TMC Project. TMC Project: als de eerste indruk goed moet zijn!

Wij garanderen de accurate en efficiënte uitvoering van elk project. Of het nu relatief klein of zeer omvangrijk is. Wij nemen tijd voor een heldere inventarisatie en goede adviezen, verstrekken duidelijke offertes en een plan van aanpak met een harde deadline. De opdrachtgever kan zich volledig op het eigen werk concentreren. Het project wordt op de afgesproken datum en tijd opgeleverd. Tot in de puntjes verzorgd.

Creativiteit

Een zuiver zakelijk projectinterieur? Dat kan. Maar wij garanderen ook originaliteit en creativiteit. Het bedrijfslogo ingelegd in de hal. Verschillende afdelingen, verschillende kleuren. Scheidslijnen tussen productie en administratie. Andere ideeën? Wij voeren ze uit. Zakelijk en creatief.
 

Zorgmeubilair

TMC Project levert ook zorgmeubilair. Of het nu gaat om een algemene huiskamer, ontmoetingsruimte of wachtruimte, voor elke inrichtingsvraagstuk binnen uw zorginstelling kunnen wij het juiste meubilair bieden.

 

DOWNLOAD FLYER TMC PROJECT

 

TMC Project 1.png