Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Een sfeervol kantoor in gepaste huisstijl

Voor het gerenoveerde kantoorpand van Groenendijk verhuur in Burg-Haamstede, waar tevens ook Ons Wooneiland makelaars gevestigd is, hebben we voor beide bedrijven een groot deel van de inrichting verzorgd. Middels een interieurontwerp is het pand voor beide bedrijven met de bijpassende huisstijl uit de logo’s van de beide bedrijven, met een gepaste style ingericht.

In het eerste gedeelte van het pand bevindt zich Groenendijk verhuur. Het woord groen wordt letterlijk terugvertaald in de meubelen en vloerbekleding. In combinatie met houten en zwarte elementen heeft het kantoor een stoere maar tegelijk ook warme en uitnodigende uitstraling gekregen .

In het achterste gedeelte van het pand bevindt zich Ons Wooneiland makelaars. Ook daar hebben we onze expertise op het gebied van  kantoorinrichting kunnen laten zien. Daar zijn de kleuren van hun eigen logo toegepast in het meubilair en de vloerbekleding. Zo heeft de muur en hebben de tapijttegels een mooie donkere oranje kleur gekregen. Ook daar is weer een combinatie van houten en zwarte elementen toegepast.

Ondanks dat het twee verschillende bedrijven zijn met hun eigen kleurenidentiteit, is er wel een interieurstijl door het gehele pand terug te vinden. Dit creëert ondanks de kleurverschillen wel eenheid en rust. Dankzij een goede projectmanagement en overleg met de klant hebben we dit project tot een prachtig eindresultaat kunnen brengen. Daarnaast hebben we  de klant kunnen ontzorgen op het gebied van de inrichting.

Onze geleverde diensten voor het gehele pand/beide bedrijven:

  • Vloerbekleding
  • Raambekleding
  • Meubilair
  • Verlichting
  • Montage door eigen vakmensen

Groenendijk verhuur en Ons Wooneiland bedankt voor deze gave opdracht. Veel werkplezier gewenst in jullie vernieuwde kantoren.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Projectmanager Jacor

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl