Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Werkwijze TMC Project

Luisteren & Inventariseren

Jouw (interieur)wensen en de (toepassings-)mogelijkheden worden doorgenomen in een persoonlijk gesprek. Om jouw inrichtingsplan te kunnen realiseren is het voor ons belangrijk om te achterhalen wat het doel is met de ruimtes die ingericht dienen te worden. Op deze manier kunnen wij achterhalen welke elementen voor de organisatie belangrijk zijn en op welke manier je verwacht dat werken leuker wordt. Op basis van de inventarisatie ontvang je, in een volgend stadium, een advies wat naadloos aansluit bij jouw verwachtingen en wensen.

Werkwijze Tmc Project

Advies & Offertetraject

Door onze specifieke kennis op diverse vlakken bieden wij een op maat gemaakt advies aan. Jouw wensen staan centraal in ons advies. Daarnaast houden wij rekening met diverse belangrijke elementen zoals: normeringen, ARBO-eisen, veiligheid, hygiëne, comfort, ergonomie, akoestiek, sfeer en duurzaamheid van de producten. Op basis hiervan ontvang je een totaalplan waarbij we bovenstaande elementen in opnemen en vervolgens presteren wij dit in een 3D-plan. Op basis van feedback wordt het uiteindelijke plan opgesteld en stellen wij een offerte op.

Planning En Uitvoering

Planning & Uitvoering

Na jouw akkoord, is het aan ons de taak om de afspraken na te komen. Daarom is het van belang dat wij het project binnen de gewenste tijdsplanning realiseren, dit doen wij dankzij een gedegen plan van aanpak. Om jouw interieurwensen waar te maken worden onze eigen vakmensen ingeschakeld. Denk hierbij aan stoffeerders, gordijnmonteurs en bezorgers. Onze vakmensen krijgen jaarlijkse trainingen en cursussen, zodat je zeker weet dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Daarnaast voldoen wij uiteraard aan de wettelijke eisen op het gebied van VCA. De jaarlijkse VCA certificering is daar het bewijs van.

Oplevering

Door middel van deze werkwijze maken wij graag jouw interieurwensen realiteit! Zo hebben wij al van diverse klanten hun interieurwensen waar gemaakt. Bekijk onze uitgevoerde projecten.

Heb jij interieurplannen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze projectmanagers!