Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Werkwijze TMC Project

Luisteren & Inventariseren

De (interieur)wensen en de (toepassings-)mogelijkheden worden doorgenomen in een persoonlijk gesprek. Het is voor ons belangrijk om te achterhalen wat u wilt bereiken met de (her)inrichting. Op deze manier kunnen wij achterhalen welke elementen voor uw organisatie de belangrijkste zijn en op welke manier u verwacht dat werken leuker wordt. Op basis van de inventarisatie kunnen we in het volgende stadium een advies uitbrengen wat naadloos aansluit bij uw verwachtingen en wensen.

Werkwijze TMC Project 3

Advies & Offertetraject

Door onze specifieke kennis op diverse vlakken bieden wij u een op maat gemaakt advies aan. Wanneer wij een advies mogen uitbrengen doen wij dat op basis van uw wensen en rekeninghoudend met uw (budgettaire)mogelijkheden. In het advies gaan wij in op verschillende elementen zoals, normeringen, ARBO-eisen, veiligheid, hygiëne, comfort, ergonomie, akoestiek, sfeer en duurzaamheid van de producten. In veel gevallen maken wij een totaalplan waarbij we bovenstaande elementen in opnemen en presenteren we dit in een 3D-plan. Op basis van uw feedback wordt het uiteindelijke plan opgemaakt. Vervolgens sturen wij u de offerte toe.

Werkwijze TMC Project 2

Planning & Uitvoering

Wanneer u akkoord gegeven hebt voor een opdracht, is het aan ons de taak om de afspraken na te komen. Daarom is het van belang dat wij het project binnen de gewenste tijdspanne realiseren, dit doen wij dankzij een gedegen van plan van aanpak. Daarbij worden onze eigen vakmannen ingeschakeld. Denk hierbij aan stoffeerders, gordijnenmonteurs en bezorgers. Onze vakmannen krijgen jaarlijkse trainingen en cursussen, zodat u zeker weet dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Daarnaast voldoen wij uiteraard aan de wettelijke eisen op het gebied van VCA. De jaarlijkse VCA certificering is daar het bewijs van.