Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Op donderdag 30 mei organiseert TMC Project de derde editie van het TMC Project Event. Met dit jaar als thema (Turn)key to Succes. Het event zoomt in op succesverhalen van bekende ondernemers uit onze regio. Want succesverhalen inspireren en dagen je uit! Met verschillende visies op succesvolle businessmodellen en de transformatie van ambitie naar succes heeft het event een mooi en boeiend thema voor een ondernemend publiek.

Het TMC Project Event is een gratis netwerkevenement en richt zich op alle ondernemers en geïnteresseerden in onze regio. Het doel daarvan is om het publiek te inspireren, uit te dagen tot het uitwisselen van ideeën en hen onderling te verbinden. Een professioneel en groot opgezet evenement met de allure die je van de TMC-groep mag verwachten.

(Turn)key to Succes
In het hoofdprogramma delen vier keynote speakers hun visie op dit thema. Wie zijn zij, wat houdt hen bezig en wat bracht hen hier? Welke succesformule inspireert jouw onderneming? Waarmee dagen we elkaar uit en staan we samen sterk richting de toekomst? Interessante vragen die ongetwijfeld op 30 mei beantwoord worden!
Houd onze socials in de gaten voor de bekendmaking van de keynote speakers van dit event.

Expositie en unieke experience!
Tijdens het event vindt een expositie plaats van verschillende innovatieve toepassingen uit de branche. Daarnaast bieden we een unieke experience aan, aan alle gasten van het TMC Project Event. Volg onze socials voor updates over dit onderdeel van het event.

Programma
16.00 inloop
16.30 keynote speakers | inspiratie sessie
17.30 culinaire netwerkborrel

Locatie
TMC Project
Scottweg 14
4462 GS Goes

Meld je met onderstaand formulier gratis aan voor dit event

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

0113 22 41 26

ma t/m vrij: 8.00 - 17.00 u

Bezoek- en postadres:
Scottweg 14, 4462 GS Goes (Route)