Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Tot rust komen in de Bibliotheek van Goes

De Bibliotheek Goes heeft haar deuren geopend. Op de nieuwe locatie in Goes, waar gekozen is voor een industriële inrichting, hebben wij de karpetten mogen leveren. De karpetten zorgen voor een warme en huiselijke sfeer die de inrichting compleet maakt.

Met karpetten kunt u bij ons letterlijk alle kanten op. De karpetten die wij aanbieden zijn in alle denkbare maten en kleuren verkrijgbaar. Door de akoestische werking zijn karpetten ideaal voor deze opdrachtgever. Voor dit project hebben we de karpetten in verschillende vormen aangeleverd namelijk rond, vierkant en rechthoeking. Iedere zithoek heeft een eigen vorm en kleursamenstelling, zodat het samen een mooi geheel vormt.

Onze geleverde diensten

Omdat het bij dit project belangrijk was om rekening te houden met de akoestiek, hebben we gekozen voor op maat gemaakte karpetten. Hiervoor hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • Ontwerp
  • Op maat gemaakte karpetten
  • Bezorging en plaatsing door onze vakmensen

We willen Bibliotheek Goes bedanken voor deze opdracht en we hopen dat ze er veel plezier mee hebben. Benieuwd geworden wat wij voor je kunnen betekenen? Vul dan het formulier hieronder in en onze projectmanagers zullen contact met je opnemen.

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl