Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

De Bibliotheek Goes heeft haar deuren geopend.  Op de nieuwe locatie in Goes, waar gekozen is voor een industriële inrichting, hebben wij de karpetten mogen leveren. De karpetten zorgen voor een warme en huiselijke sfeer die de inrichting compleet maakt.  Zowel wij, als de opdrachtgever, zijn content met het resultaat!

Maatwerk Karpetten
Met karpetten kunt u bij ons letterlijk alle kanten op. Of het nou vierkant, rond, rechthoekig of organisch is, niks is te gek. De karpetten die wij aanbieden zijn in alle denkbare maten en kleuren verkrijgbaar. Door de akoestische werking zijn karpetten ideaal voor zorginstellingen, hotels, scholen en kantoren. Door ons ruime aanbod met merken zoals Desso, Bonaparte, Donkersloot, Parade en NL Label kunnen onze adviseurs u deskundig en persoonlijk advies geven. Zo krijgt u een karpet wat uniek is en afgestemd is op de huisstijl van de organisatie. Maak ook kennis met onze projectvloeren.

Benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Onze adviseurs vertellen u precies welke kenmerken en  voordelen de verschillende vloeren hebben. Neem contact op met onze projectmanagers via het formulier hieronder!

Foto credits: Marco Heyda

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Den Haan TMC Project

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl