Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

duurzame vloeren in advocatenkantoor zeeland

Advocatenkantoor Zeeland is een kantoor gevestigd in Goes, dat gespecialiseerd is in diverse rechtsgebieden. Voor deze opdrachtgever mochten wij de kantoren en de verkeersruimte voorzien van modulaire vloerbedekkingen en van binnenzonwering.

In de centrale hal van het pand en de gangen bij de kantoren hebben we de Interface LVT (luxe vinyl tegel) type Woodgrains aangebracht. Deze akoestische PVC vloer is net als de tapijttegels aangebracht in een antislip laag, daardoor is de vloer altijd verplaatsbaar.
De kantoorruimtes zijn ook voorzien van Interface tapijttegels in een andere vorm, namelijk 100 cm bij 25 cm. Dit geeft een prachtig effect, ook met legrichting.

In de vergaderruimte is er gekozen voor de Interface Net Effect in combinatie met de LVT. De Net Effect is een bijzondere tapijttegel, omdat deze gemaakt zijn van gerecyclede visnetten. Dat noemen we nu duurzaam ondernemen.
Verder hebben we de vergaderruimte voorzien van binnenzonwering van Verosol, we hebben hier gekozen voor de Plissegordijnen, aangezien deze makkelijk in gebruik zijn en genoeg licht binnen laten.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk dat de vloeren goed aansluiten bij de rest van het kantoor. Na het maken van het ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we onder andere de volgende producten/diensten mogen leveren:

  • Vloeren van PVC en tapijttegels
  • Binnenzonwering van Verosol
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen Advocatenkantoor Zeeland bedanken voor deze opdracht en het vertrouwen. Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor in jouw bedrijfsruimte? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl