Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Sfeervol leren op de HZ University of Applied Sciences

De HZ University of Applied Sciences in Vlissingen is de hogeschool van Zeeland voor voltijd en deeltijd hbo-opleidingen en praktijkgericht onderzoek. Wij begrijpen dat functionaliteit, sfeer en duurzaamheid belangrijke factoren zijn bij het inrichten van studieruimtes voor onderwijsinstellingen. Voor de opdrachtgever hebben wij de klaslokalen voorzien van nieuwe PVC vloeren. Dit is een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk dat de studenten en docenten zo weinig mogelijk hinder ondervonden van de werkzaamheden. Daarom hebben we het grootste gedeelte van de werkzaamheden buitenom de reguliere lesuren uitgevoerd.

Voor de gangen en lokalen hebben we PVC vloeren geadviseerd en geplaatst. Dit vanwege het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van deze vloer. De vloer ligt in een antislip laag, hierdoor kunnen delen eenvoudig vervangen worden. Het bijzondere aan deze PVC vloer is de geluidsisolatie van maar liefst -16 decibel.

  • Verwijderen oude vloer
  • Afvoeren oude vloer
  • Egaliseren van ruim 6000 m2 vloer
  • Leggen van ruim 6000 m2 PVC stroken/tegels

Wij willen HZ University of Applied Sciences bedanken voor het project en wij wensen de studenten een goede studietijd toe! Wil jij kennis maken met onze flexibele planningsmogelijkheden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

Mogen wij meedenken met jouw onderwijsproject? Wij gaan de uitdaging graag aan!

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl