Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

luxe overnachten bij Hotel de Timmerfabriek

In 1914 is in Vlissingen de Timmerfabriek gebouwd. Het rijksmonument heeft in 2022 opnieuw de deuren mogen openen, nu als een luxe 4-sterren hotel. Hier gingen de nodige verbouwwerkzaamheden aan vooraf. Wij hebben hieraan mogen bijdragen door in bijna alle ruimtes de vloeren te leggen. Zo hebben onze vakmensen in alle 68 kamers, suites en het restaurant, PVC vloeren gelegd met visgraatmotief van het merk Objectflor.

In de gangen hebben wij tapijt gelegd van Ege Carpets, waarvan het patroon speciaal ontwikkeld is voor Hotel de Timmerfabriek. De trappen in de kamers zijn bekleed met een ander soort tapijt van Ege Carpets.

De hoogteverschillen in de kamers en de korte periode waarin de vloeren gelegd moesten worden, waren uitdagingen die wij niet uit de weg gingen. Onze vakkundige vakmensen hebben de hoogteverschillen kunnen egaliseren. Mede doordat de vakmensen bij ons in dienst zijn konden we snel handelen. Op die manier hebben wij ons deel van het project binnen gestelde tijd kunnen realiseren.

Onze geleverde diensten

Met de wensen van de opdrachtgever in gedachten, hebben we voor dit project de volgende producten en diensten mogen leveren:

  • Vloeren van PVC
  • Tapijttegels (speciaal ontworpen)
  • Vloeren gelegd door eigen vakmensen

Wij willen Bouwgroep Peters en Hotel de Timmerfabriek bedanken voor deze opdracht en het vertrouwen en wij wensen hen veel succes toe! Wil jij ook een recreatiewoning laten inrichten door onze specialisten? Laat dan jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

VRIJBLIJVEND NADENKEN OVER JOUW WERKOMGEVING? NEEM CONTACT OP!

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl