Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Sfeervol leren op de HZ University of Applied Sciences

In Vlissingen ligt de HZ University of Applied Sciences, dit is een hogeschool voor voltijd en deeltijd hbo-opleidingen en praktijkgericht onderzoek. Wij begrijpen dat functionaliteit, sfeer en duurzaamheid belangrijke factoren zijn bij het inrichten van studieruimtes voor onderwijsinstellingen. Voor deze opdrachtgever mochten wij de klaslokalen voorzien van nieuwe vloeren en roomdividers.

Het frisse ontwerp is door Burobas ontwikkeld en wij hebben dit vertaald in bijpassende vloeren en roomdividers. Voor de vloeren is er gekozen voor tapijttegels, dit verbetert namelijk ook de akoestiek in de lokalen.

Om de akoestiek verder te verbeteren is er gebruik gemaakt van roomdividers, hierdoor wordt het lokaal als het ware in twee delen opgesplitst. De semi-flexibele panelen zijn lichtdoorlatend. Hierdoor blijft de ruimte groot, maar is er wel meer privacy gecreëerd.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk om rekening te houden met de akoestiek. Hiermee is rekening gehouden door het gebruik van roomdividers. Verder hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • Tapijttegels
  • Roomdividers
  • Montage door onze vakmensen

Wij willen HZ University of Applied Sciences bedanken voor het project en wij wensen de studenten een goede studietijd toe! Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van interieur voor in het onderwijs? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies den Haan

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl