Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Ergonomisch werken bij ITN Groep

ITN Groep gevestigd in Nieuwdorp is een veelzijdig Zeeuws installatiebedrijf. Voor deze opdrachtgever hebben wij een nieuwe kantoorinrichting mogen verzorgen, waarbij ergonomisch en uniek de belangrijkste kenmerken zijn. De kantoorinrichting hebben wij ingericht met onder meer Interface, Desso en Voortman. Duurzame merken, welke passen bij een duurzame organisatie.

Het kantoor hebben wij voorzien van Interface en Desso tapijttegels. Deze werken geluidsabsorberend, waardoor het uitermate geschikt is voor concentratieruimtes. Het design, kleurgebruik en de structuur creëren een frisse en speelse uitstraling. De huisstijl van ITN Groep komt terug in de rode details van de vloer en de meubels. Op de gangen is gebruik gemaakt van Gerflor PVC tegels, deze maken de ruimtes strak en modern.

Met kantoormeubelen van Voortman stimuleert ITN Groep een juiste werkhouding. De sta-zit bureaus geven de mogelijkheid om een zittende werkhouding af te wisselen met een staande houding. Hoogtes zijn eenvoudig te veranderen met de elektrische bediening. Ook kunnen de stahulp krukken makkelijk worden versteld in hoogte. Een balletje in de poot van de kruk zetten medewerkers aan tot beweging.

De akoestische schermen bieden privacy, maar kunnen ook interactie tussen medewerkers verhogen. Een opgeruimd kantoor draagt bij aan een hogere productiviteit. Bovendien zorgt het voor een prettigere werksfeer. Daarom is er een opbergruimte gecreëerd met de Sound and Vision schuifdeurkasten.

Door middel van de verticale lamellen van DuoLight is er warmte- en lichtregulering mogelijk. Zonlicht kan worden tegengehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval.

Onze geleverde diensten

Zoals hierboven vermeld staat was het bij dit project belangrijk om rekening te houden met duurzaamheid, ergonomie en uniekheid. Hiermee is rekening gehouden door bijvoorbeeld gebruik te maken van tapijttegels en akoestische schermen. En is er een fijne werkplek gecreëerd die niet alleen praktisch is, maar ook geheel aansluit bij de huisstijl van het bedrijf. Verder hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • Tapijtvloeren en tapijttegels
  • Ergonomisch kantoormeubilair
  • Akoestische schermen
  • Praktische opbergruimte
  • Raambekleding
  • Montage door eigen vakmensen

We willen ITN Groep bedanken voor het project en het vertrouwen. Wij wensen de medewerkers veel werkplezier toe met de nieuwe inrichting. Heb jij ook plannen om jouw bedrijfsruimte opnieuw in te richten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en onze specialisten zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl