Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Ergonomisch en uniek, kenmerken van de nieuwe kantoorinrichting van ITN Groep in Nieuwdorp. Deze hebben wij ingericht met onder meer Interface, Desso en Voortman. Duurzame merken, welke passen bij een duurzame organisatie. 

Vloerbedekkingen

Het kantoor hebben wij voorzien van Interface en Desso tapijttegels. Deze werken geluidsabsorberend, waardoor het uitermate geschikt is voor concentratieruimtes. Het design, kleurgebruik en de structuur creëren een frisse en speelse uitstraling. De huisstijl van ITN Groep komt terug in de rode details van de vloer en meubels. Gerflor PVC tegels op de gangen maken de ruimtes strak en modern.

Kantoorinrichting

Met kantoormeubelen van Voortman stimuleert ITN Groep een juiste werkhouding. De zit-sta bureau’s geven de mogelijkheid om een zittende werkhouding af te wisselen met een staande houding. Hoogtes zijn eenvoudig te veranderen met de elektrische bediening. Ook kunnen de stahulp krukken makkelijk worden versteld in hoogte. Balletjes in de poot van de kruk zetten medewerkers aan tot beweging.

De akoestische schermen bieden privacy, maar kunnen ook interactie tussen medewerkers verhogen. Een opgeruimd kantoor draagt bij aan een hogere productiviteit. Bovendien zorgt het voor een prettigere werksfeer. Daarom is er is opbergruimte gecreëerd met de Sound and Vision schuifdeurkasten.

Warmte- en lichtregulering is mogelijk door middel van verticale lamellen van DuoLight. Zonlicht kan worden tegengehouden, zonder dat dit ten koste gaat van de lichtinval.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Den Haan TMC Project

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl