Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Cablemanagement

Rommelige bureaus, overal kabels en stofnesten: de afwerking van een werkplek laat vaak nog heel wat te wensen over. Wellicht ongemerkt, kan een slordige afwerking een storende factor zijn en zorgen voor onveilige situaties. Cablemanagement is hiervoor de oplossing. Onze producten bieden diverse oplossingen, denk bijvoorbeeld aan voorgeboorde kabelgaten in het bureau, kabelgoten, CPU-houders, kabelgeleiders en -houders etc.

Akoestiek

Bellende of pratende collega’s, het kan voor heel wat afleiding werken. Daarom heeft TMC Project de mogelijkheden om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Dit geldt ook voor werkplekken die tegen of naast elkaar gepositioneerd zijn. Een akoestische wand tussen of voor het bureau zorgt voor een rustige werkomgeving terwijl collega’s toch in de buurt zijn!

Comfort & Ergonomie

Nederlanders zijn kampioen in langdurig zitten, wat het noodzakelijk maakt om een juiste en ergonomische zithouding aan te nemen. Onze bureaustoelen bieden verschillende oplossingen en voldoen aan de algemene en specifiek Nederlandse normen op dit gebied. De juiste bureaustoel is dus noodzakelijk, maar ook kan gedacht worden aan andere oplossingen zoals zit-sta werkplekken en balanskrukken. Hierdoor kunnen wisselende werkhoudingen aangenomen worden en gezondheidsklachten voorkomen. Een goede werkplek is ook een gezonde werkplek! Lees meer over kantoorinrichting in Zeeland.

Sfeer

Welke sfeer en stijl straalt uw kantoor nu uit? Is het een inspirerende en leuke ruimte om te werken of is het een noodzakelijke factor om werknemers te herbergen? Straalt het kantoor uit waar de organisatie voor staat? Bij TMC Project denken we graag mee in het creëren van de juiste sfeer zodat het kantoor een visitekaartje wordt voor het bedrijf.

Waarom TMC Project?

Een opgeruimde werkplek zorgt voor een opgeruimd hoofd. Daarnaast is een sfeervolle en veilige werkomgeving een belangrijke factor voor het werkplezier en de productiviteit. TMC Project denkt mee op het gebied van veiligheid, ergonomie, akoestiek en sfeer. Desgewenst wordt er een totaalplaatje gemaakt met 3D interieuradvies. In onze showroom geven we een impressie van de collecties zodat u een goed beeld krijgt van de producten.

TMC Project is dé projectinrichter voor office/kantoor!

Ontdek hoe wij de recreatie, zorg en onderwijs sector bedienen.

Michel Krijger, Advocaten Kantoor Zeeland

Michiel Krijger, Advocaten Kantoor Zeeland:

De handelingssnelheid i.c.m. de keuzemogelijkheden en de uitstekende service maakt TMC Project uniek

Michiel Krijger van Advocaten Kantoor Zeeland geeft aan waarom zij voor TMC Project hebben gekozen: ‘omdat wij een jarenlange succesvolle relatie met TMC Project hebben en de organisatie een algemene goede reputatie heeft’. Wanneer een opdrachtgever een offerte opvraagt, dan zitten wij er bovenop om als eerste de wensen door te nemen en een plan te maken.  Mocht dit plan om een bepaalde reden gewijzigd worden, dan reageren we hier adequaat  op. Dit is een van de redenen die Michiel Krijger van Advocaten Kantoor Zeeland kan waarderen  ‘de handelingssnelheid in combinatie met de veelheid aan keuzemogelijkheden en uitstekende service maakt TMC Project echt uniek’.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Jacor Giljam TMC Project

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl

Wij werken onder andere met: