Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Cablemanagement

Als TMC Project snappen wij dat er veel komt kijken bij het (her)inrichten van een kantoorruimte. Niet alleen het design speelt een belangrijke rol, cablemanagement mag namelijk ook niet ontbreken. Het kan als onprettig worden ervaren wanneer er losse kabels hangen. Ook daar bieden we oplossingen voor, denk hierbij bijvoorbeeld aan voorgeboorde kabelgaten in het bureau, kabelgoten, CPU-houders, kabelgeleiders en -houders, etc.

Akoestiek

Ook is het fijn om geconcentreerd te werken en volledig kunt focussen op een eigen werkplek. Daarvoor bieden wij een akoestiek wand tussen of voor het bureau, dit zorgt voor meer rust rondom de werkplek.

Comfort & Ergonomie

Een hele dag achter een bureau zitten is niet bevorderend voor de houding. Het is noodzakelijk om een juiste en ergonomische zithouding aan te nemen. Ons kantoormeubilair biedt hiervoor verschillende oplossingen en voldoen aan de algemene en specifieke Nederlandse normen op dit gebied. Zo is er een ruime keuze aan bureaustoelen, balanskrukken en zit-sta werkplekken. Een wisselende werkhouding is er belangrijk en kan gezondheidsklachten voorkomen. Lees meer over kantoorinrichting in Zeeland.

Sfeer en uitstraling

Een stukje sfeer en stijl mogen natuurlijk niet ontbreken. Een sfeervolle inspirerende ruimte zorgt voor meer productiviteit. Maar ook de uitstraling is erg belangrijk, wat wilt het bedrijf uitstralen? TMC Project denkt graag mee in het creëren van de juiste sfeer en uitstraling, zodat jouw kantoor een visitekaartje wordt voor het bedrijf.

Waarom TMC Project?

TMC Project denkt graag mee op het gebied van veiligheid, ergonomie, akoestiek en sfeer. Daarom denken wij graag mee met alle aspecten en zo kunnen wij aan de hand van jouw wensen een 3D interieuradvies geven. In onze showroom geven we een impressie van de collecties, zodat je een goed beeld krijgt van de producten.

TMC Project is dé projectinrichter voor office/kantoor in Zuid-West Nederland!

Ontdek hoe wij de recreatie, zorg en onderwijs sector bedienen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie:

Wij werken onder andere met: