Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Een grote metamorfose voor de serre en entree van Stichting Serviceflat De Schakel. Middels een interieurontwerp zijn er fijne multifunctionele ruimtes gecreëerd die door de bewoners en bezoekers worden gebruikt voor ontmoeting, ontspanning en tegelijkertijd ook als wachtruimte.

Eerst heeft de serre haar metamorfose ondergaan. Er is een mix toegepast van binnen en buiten elementen, dat is terug te zien in bijvoorbeeld de bakstenen muur die de roestkleur op de tafels weerspiegelt. De rotan stoeltjes met een uniek groene papegaaienstof is een knipoog naar buiten. Daarnaast zorgt de lichte vloer met een licht gordijn voor een huiselijke sfeer. Door de toepassingen van accenten geel geeft het de ruimte een vrolijke touch.

Het vrolijke geel loopt vanuit de serre door naar de entree, wat zorgt voor een complete sfeer. Door het gebruik van botanische printjes en natuurlijke groenelementen matchen de ruimtes perfect met elkaar. In de hal is er voldoende gelegenheid om een kopje koffie te drinken tijdens bijvoorbeeld het wachten op een taxi. De organische vorm bank past perfect om de ronde paal waardoor deze minder opvalt in de ruimte.

Kortom een prachtig en compleet geheel dat voor veel glimlachen heeft gezorgd na de oplevering. Door het gehele project in twee delen te splitsen konden de bewoners gewoon in één van de ruimtes genieten van een bakje koffie. Daarnaast zorgde dat ook voor meer rust voor de bewoners. We hebben Stichting Serviceflat De Schakel op het gebied van de inrichting helemaal kunnen ontzorgen.

Onze geleverde diensten:

  • Vloerbekleding
  • Raambekleding
  • Meubilair
  • Zonwering
  • Groenelementen
  • Montage door eigen vakmensen

Stichting Serviceflat De Schakel, bedankt voor deze leuke en inspirerende opdracht! Dat de bewoners er nog lang plezier van mogen hebben onder het genot van een bakje koffie en een hoop gezelligheid.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie:

Anouk den Toonder

0610722817

anouk@tmcproject.nl