Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Ontspannen in Werkcafé Gemeente Goes

Het werkcafé van de Gemeente Goes bevindt zich centraal in het pand van de gemeente. Hier kunnen de medewerkers van de Gemeente Goes terecht voor ontspanning tijdens de lunch of om te komen werken. Voor deze opdrachtgever mochten wij de bestaande lunchruimte verbouwen tot een werkcafé.

Gedurende dit project hebben wij onze opdrachtgever volledig kunnen ontzorgen bij de verbouwing. TMC Project had in dit traject de regie op alle onderdelen volledig in eigen hand, zo hebben wij zelf de vloeren en het meubilair geleverd. Het werkcafé hebben wij samen met GreenDotDesign ontworpen.

Het eindresultaat is een sfeervolle ruimte waar kan worden gewerkt, maar waar ook kan worden genoten van een stukje ontspanning gedurende de werkdag. De ruimte heeft een informele uitstraling die geheel aansluit bij de wensen van de opdrachtgever.

Onze geleverde diensten

Voor dit project is er gebruikt gemaakt van praktische materialen met een lange levensduur. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we onder andere de volgende producten/diensten mogen leveren:

  • Vloeren egaliseren en leggen
  • Meubilair
  • Maatwerk elementen in samenwerking met Intra Kapelle
  • Groenelementen in samenwerking met Hydrozorg
  • Schilderwerkzaamheden in samenwerking met De Koeijer Schilders
  • Verlichting in samenwerking met Maas & Hagoort en Croonwolter en Dros

Wij willen de Gemeente Goes bedanken voor deze opdracht en wij wensen alle werknemers veel werkplezier toe in het nieuwe werkcafé.
Ben jij ook toe aan een nieuwe werkomgeving? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

Vrijblijvend nadenken over jouw werkomgeving? Neem contact op!

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: