Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Project vloeren bij Faam Vermogensmanagement

Bij het kiezen van project vloeren is het van belang om na te gaan welke vloeren aansluiten bij jouw wensen. Iedere vloer heeft weer zijn eigen kenmerken en voordelen.

Projectvloeren Zeeland

Voor projectvloeren in Zeeland kun je terecht bij TMC Project. Waarom TMC Project? Om je optimaal van dienst te zijn heb je één vast contactpersoon. Persoonlijk contact en snelle afstemming zijn hiervan de voordelen. Al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het vak, waardoor kwaliteit en een zeer nette afwerking zijn gegarandeerd.

Bij FAAM Vermogensmanagement in Kapelle hebben onze vakmannen Interface Barricade schoonlooptegels, Amtico PVC stroken en Interface Loop en Lines tapijttegels gelegd.

PVC Projectvloer bij Baker Tilly

PVC Projectvloer

Een PVC projectvloer is een harde, maar flexibele vloer. Het is een vloer die op verschillende manieren kan worden gelegd, bijvoorbeeld met een kliksysteem of door middel van lijm. De stroken kunnen recht naast elkaar worden gelegd, of in een visgraatmotief. De professionele vloeren zijn geheel naar wens aan te passen, doordat ze beschikbaar zijn in diverse formaten, tinten, kleuren, patronen en slijtlagen. De dikte van de slijtlaag is bepalend voor de levensduur van de PVC Projectvloer. De lichtreflectiewaarde kan ook door jou bepaalt worden.

Marmoleum

Marmoleum: duurzaam, veelzijdig en krachtig. Drie kenmerken die de linoleum vloeren van Forbo omschrijven. Marmoleum is een van de meest milieuvriendelijke vloeren, doordat het wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Daarnaast is het de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer.  Deze projectvloer is hygiënisch en eenvoudig te reinigen en onderhouden. Verder is het zeer slijt- en krasvast, wat zorgt voor een lange levensduur. Doordat er ontzettend veel verschillende ontwerpen zijn is er een ruime keuze. Een linoleum vloer is bijvoorbeeld een geschikt alternatief voor een gietvloer.

De receptie van Baker Tilly in Goes hebben wij voorzien van een PVC visgraat vloer.

Projectvloeren bij Gemeente Schouwen Duiveland

Tapijttegels

Wanneer je op zoek bent naar projecttapijt, kun je kiezen voor tapijttegels. Tapijttegels zijn stukken tapijt, in vierkante of rechthoekige vorm. Hierdoor zijn ze eenvoudig te installeren en te vervangen. Ook kun je kiezen voor meerdere vloeren. Tapijttegels zijn bijvoorbeeld zeer geschikt om te combineren met luxe vinyl tegels. Lees voor meer informatie over Tapijttegels Zeeland.

Vinyl

Vinyl is een soort vloerbedekking dat bestaat uit meerdere kunststof lagen. De basislaag is zacht en verend. Het werkt geluiddempend, waardoor het uitermate geschikt is voor concentratieplekken. Door de beschermlaag zijn vinyl projectvloeren onderhoudsvriendelijk, antibacterieel en vuilwerend. Naast traditionele vinyl projectvloeren, welke als geheel worden gelegd, zijn er ook luxe vinyl tegels (LVT). Een LVT vloer bestaat uit individueel gelegde vinyl tegels. Het wordt zo ontworpen dat het lijkt op echt hout of steen. Terwijl het meer voordelen heeft dan natuurlijke materialen.

Gemeente Schouwen-Duiveland is ingericht met de Interface Composure tapijttegels in combinatie met de Interface LVT vloeren.

Projectvloeren bij De Saele

Rubber vloeren

Rubber vloeren zijn dankzij de elasticiteit en stabiliteit geschikt voor zware belasting, zonder dat de vloer wordt beschadigd. Ook is deze projectvloer hygiënisch, doordat het dichte, non-poreuze oppervlak bacteriën afstoot. Daarnaast geeft het weinig schadelijke stoffen af, wat zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Verder heeft een rubber vloer een uitstekende akoestische werking. Bij verzorgingshuis Saele in Oosterland hebben wij rubber vloeren geleverd.

Projectvloeren specialist

Als projectvloeren specialist kijken wij samen met jou naar de wensen en de toepassingsmogelijkheden. Vervolgens brengen wij een advies uit. Rekening houdend met onder andere de akoestiek, ergonomie, duurzaamheid en comfort. Onze vakmannen leveren en leggen de verschillende project vloeren. Met jaarlijkse trainingen en cursussen blijven onze vakmannen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Op zoek naar projectvloeren voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl