Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Trots dat wij de complete inrichting van Boutique Resort Schaardijk in Scharendijke hebben mogen verzorgen! Een schitterend project in opdracht van Bouwbedrijf Boogert waarin onze kennis en expertise van de recreatiesector volledig tot zijn recht is gekomen.

Turn-key project

Middels een turn-key project hebben wij onze opdrachtgever geheel kunnen ontzorgen. Door ons uitgebreide merkenportfolio en contacten in ons netwerk hebben wij dan ook de inrichting van deze 15 vakantiewoningen en 4 appartementen kunnen realiseren.

Sfeervol & praktisch

Al in een vroeg stadium hebben wij advies uitgebracht over kleuren, type meubilair, materialen en de toepassing hiervan. Dit heeft geresulteerd in een sfeervolle inrichting gericht op de doelgroep. Naast sfeer en beleving  zijn we het praktische aspect niet uit het oog verloren, want ook dit is een belangrijk onderdeel van het geheel. Het draait tenslotte om rendement en daar heeft de praktische waarde van de inrichting absoluut invloed op.

ontzorging

We hebben hier onder andere vloeren, raambekleding, (maatwerk) meubilair, verlichting, decoratie, volledige inventaris, televisies en wasmachines geleverd. Een plek die van alle gemakken is voorzien. Alles is gebruiksklaar geleverd en geïnstalleerd door onze vakmensen.

Lees meer over projectinrichting recreatiewoningen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Jacor Giljam TMC Project

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl