Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

De inrichting van vakantiewoningen moet naast functioneel en praktisch ook sfeervol, warm en comfortabel zijn. Bovendien moet er rekening worden gehouden met essentiële aspecten, zoals de vereisten van de recreatiesector.

Werkwijze

Met meer dan 20 jaar ervaring als projectinrichter heeft TMC Project de expertise om advies te bieden dat aansluit op uw wensen. Het advies wordt uitgebracht op basis van de inventarisatie. In dit advies gaan wij in op onderdelen als hygiëne, veiligheid en duurzaamheid. Onze collectie met onder andere brandvertragende raambekleding en slijtvaste stoffen, voldoet aan deze eisen. Om een sfeerimpressie te krijgen, kunnen wij een 3D interieurplan voor u opstellen. Doordat wij werken met eigen vakmannen kunnen we deadlines halen en garanderen we de kwaliteit van de geleverde producten en montage. Lees meer over onze werkwijze.

Op de rendering ziet u ons project bij Aedes Maritima in Colijnsplaat.

Bosch En Zee Project Uitgevoerd Door TMC Project 34

Creëer de ultieme gastbeleving met een uniek interieur en overtref de verwachtingen van uw gasten. Dat uw gasten zich thuis en ontspannen voelen is een voorwaarde. Hun zintuigen moeten geprikkeld worden. Wij helpen u deze doelen te bereiken door het ontwerpen en realiseren van een interieur dat comfort, gemak en luxe uitstraalt. Geheel passend bij uw onderneming.

Gerealiseerde projecten

Meerdere projecten in de recreatiesector hebben wij mogen realiseren. Van het leveren en monteren van vloeren, tot de totaalinrichting van hotelkamers en vakantiewoningen. Een van de uitgevoerde projecten is Hotel  Bosch & Zee in Domburg. Hier hebben wij de volledige inrichting van alle hotelkamers en het restaurant verzorgd. Denk hierbij aan de vloeren, raambekleding, de bedden en (maatwerk) meubilair.

Hotel Bosch en Zee

Een ander gerealiseerd project is Hotel Mondragon in Zierikzee. Dit unieke hotel hebben wij voorzien van maatwerk vloeren en raambekleding. Een groot deel van de vloerbedekking is speciaal ontworpen voor het hotel. Het verhaal en de geschiedenis van het hotel is hierin verwerkt. Hierdoor krijgen de gasten bij binnenkomst een gevoel dat het een hotel is met een verhaal dat verteld mag worden.

Vast contactpersoon

Bij TMC Project heeft u gedurende het volledige project één vast contactpersoon. Met een aanspreekpunt en een team van eigen vakmannen kunnen de stappen zorgvuldig maar vlot gezet worden. Uw recreatiewoningen inrichten? Neem contact met ons op en samen kijken we naar de mogelijkheden!

Hotel Mondragon

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Jacor Giljam TMC Project

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl