Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Kleurrijk werken bij GBG

GBG, Grafisch Bedrijf Goes, is een Zeeuws bedrijf dat gespecialiseerd is in Press, Print en Sign. Voor deze opdrachtgever hebben wij hun nieuwbouw pand in Goes mogen voorzien van nieuwe vloerbedekkingen en nieuw kantoormeubilair.

Voor de vloerbedekking is gekozen voor akoestisch PVC vloeren van Interface op de vide in de grote hal en de kantine. In de kantoorruimte is gekozen voor Interface tapijttegels waarbij gespeeld is met de kleuren.

In de kantoren is er gebruik gemaakt van duo-bureaus en hierin komen de kleuren terug die van tevoren zijn besproken. Wanneer er met meerdere mensen aan een bureau wordt gewerkt, bieden duo-bureaus de uitkomst. Zo kunnen mensen die aan hetzelfde bureau werken zelf beslissen wanneer ze zittend werken en even willen afwisselen met staand werken.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk om rekening te houden met de kleuren die vooraf zijn afgestemd met de opdrachtgever. Hiermee is rekening gehouden door goed te kijken naar de kleur van de vloeren en het meubilair, zodat dit aansluit bij de rest van het pand. Verder hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren
  • Tapijttegels
  • Kantoormeubilair
  • Montage door onze vakmensen

We willen GBG bedanken voor het project en we wensen hen veel (werk)plezier toe in het nieuwbouw pand. Wil jij ook jouw kantoor laten inrichten door onze specialisten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl