Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Baker Tilly Project Uitgevoerd Door TMC Project 20

PVC projectvloer

Een geschikte PVC vloer voor jouw kantoor vindt je bij TMC Project in Zeeland. De vele mogelijkheden  zorgen ervoor dat ouw kantoor een uitstraling krijgt die geheel past bij jouw organisatie. Met een PVC projectvloer in jouw kantoor kun je een inspirerende of rustige werkplek creëren. De geluiddempende werking zorgt voor een betere akoestiek en daardoor meer werkplezier.

TMC Project denkt met je mee bij het realiseren van een totaalinrichting. Je hebt één vast contactpersoon, waardoor snelle afstemming mogelijk is. Door meer dan 20 jaar ervaring in het neerzetten van inspirerende interieurs ben je verzekerd van een goed resultaat. Door onze eigen vakmensen blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Project Ricoh Uitgevoerd Door TMC Project 1

Voordelen PVC Vloer

Een PVC vloer in jouw kantoor kent meerdere voordelen. De kunststof vloer is flexibel, stootvast en bestand tegen zware belastingen zoals grote bureaus of kantoorkasten. Hierdoor gaat de vloer lang mee. Verder heeft een PVC projectvloer een isolerende, waterafstotende en geluiddempende werking. Dit kan vooral handig zijn in grote kantoorruimtes die lastig te verwarmen zijn of waar de akoestiek niet optimaal is. Verder is een PVC vloer eenvoudig te onderhouden.

Voor drukke kantoorruimtes waarin de vloer vaak belast wordt door zware voorwerpen of veel loopverkeer is een PVC projectvloer met een sterke slijtlaag ideaal.

Onze vakmensen hebben het nieuwe pand van het Ricoh Document Center in Goes voorzien van PVC tegels (betonlook).

Baker Tilly Project Uitgevoerd Door TMC Project 4 Min

Mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden als het aankomt op het soort PVC vloer en de legverbanden. Zo is er keuze uit verschillende vormen, formaten, kleuren en patronen. Hierdoor kunnen wij een PVC vloer aanbieden die past bij de uitstraling van jouw organisatie. Zo kun je onder andere kiezen uit PVC tegels of PVC stroken. De PVC stroken kunnen bijvoorbeeld in een visgraatmotief worden gelegd. Dit geeft jouw kantoor een klassieke uitstraling. Onze vakmensen gaan geen uitdaging uit de weg en kunnen nagenoeg alle denkbare legverbanden toepassen.

Ook zijn er PVC vloeren te leveren met bijzondere eigenschappen. Denk aan PVC vloeren die zorgen voor een beter binnenklimaat of PVC vloeren die meehelpen aan een aangename akoestiek.

Op de afbeelding zie je een klassieke visgraat PVC vloer die onze vakmannen gelegd hebben bij Baker Tilly in Goes.

Resort Land En Zee Project Uitgevoerd Door TMC Project 11

Duurzame PVC Vloer

De PVC projectvloeren van TMC Project komen van verschillende leveranciers waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Hierdoor zijn veel vloeren gemaakt van gerecyclede materialen, welke op hun beurt opnieuw gerecycled kunnen worden. Hierdoor wordt de belasting op het milieu beperkt.

TMC Project levert PVC projectvloeren van onder andere de merken Interface en Tarkett.

Bij Resort Land & Zee hebben onze vakmensen een duurzame PVC vloer van LEOXX gelegd.

Badhotel Domburg Project Uitgevoerd Door TMC Project 1

PVC Projectvloeren

Door de akoestische werking zijn PVC vloeren ook geschikt voor zorginstellingen, hotels of scholen. Daarnaast zijn PVC vloeren ook te leveren als sportvloeren in verschillende diktes. Kortom, PVC vloeren zijn ook zeker geschikt voor de sectoren zorg, onderwijs en recreatie.

Op zoek naar een PVC projectvloer voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Benieuwd naar andere projectvloeren en hun mogelijkheden? Bekijk dan onze pagina over projectvloeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl