Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Groen, groener, groenst bij Isoenergy

ISOenergy is een Zeeuws bedrijf dat topkwaliteit biedt in spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie. Voor deze opdrachtgever hebben wij hun pand in Eindewege mogen vernieuwen in overeenstemming met de huisstijl. Onze vakmensen hebben de vloeren, de raambekleding en het kantoormeubilair verzorgd.

Voor de vloerbedekking is gekozen voor Desso tapijttegels in groen en grijze kleuren, die aansluiten bij de huisstijl van ISOenergy. Dit zorgt voor een kleurrijke, maar strakke uitstraling.

De ramen zijn voorzien van horizontale jaloezieën en rolscreens van Luxaflex. Verder komt het kantoormeubilair van onze leverancier Voortman, die bekend staat om betrouwbare en duurzame meubelen. Een fijne werkplek die niet alleen praktisch is, maar ook geheel aansluit bij de huisstijl van het bedrijf.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk om rekening te houden met de akoestiek. Hiermee is rekening gehouden door bijvoorbeeld gebruik te maken van tapijttegels en akoestische schermen. Verder hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • Vloeren in huisstijl (tapijt)
  • Maatwerk raambekleding
  • Comfortabel kantoor meubilair
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen ISOenergy bedanken voor deze opdracht en het vertrouwen. Heb jij plannen om jouw bedrijfsruimte opnieuw in te richten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

Vrijblijvend nadenken over jouw werkomgeving? Neem contact op!

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl