Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Desso tapijttegels bij Beveland Wonen

Het aanbod aan Desso tapijttegels is groot. Kleuren variëren van kerriegeel tot zachte taupe tinten. Er is keuze uit wol, synthetisch en premium vinyl. Wollen tapijt heeft vele voordelen. Een van de voordelen is dat tapijt met 80% wol en 20% nylon een zeer lange levensduur heeft. Verder heeft het een luxueuze uitstraling. Ook zijn er diverse patronen en structuren die de ruimte een speelse of juist rustige uitstraling kunnen geven. Zelfs is er de mogelijkheid om tapijt te laten bedrukken. Bovendien zijn er tapijttegels die geschikt zijn voor trappen, bureaustoelen, geluiddemping en in combinatie met vloerverwarming.

Binnenluchtkwaliteit is een ander essentieel onderdeel voor een prettig werkklimaat. Hier heeft onder andere de vloer effect op. Desso tapijttegels zijn gemaakt van gezonde materialen, voor een beter binnenklimaat. Verder heeft Desso een speciale AirMaster collectie welke schadelijke fijnstoffen opvangt en vasthoudt. 93% van de projecttapijten zijn Cradle to Cradle Goud, Zilver of Brons gecertificeerd.

Op de foto zie je Desso Airmaster tapijttegels, gelegd bij Beveland Wonen in Goes.

Tarkett tapijttegels bij Rabobank in Waalwijk

Desso projecttapijt

Voor projectinrichting is Desso projecttapijt geschikt. Er zijn talloze mogelijkheden aan ontwerpen, kleuren en soorten. Verschillende soorten zijn vloerkleden, kamerbreed, wollen en geweven tapijt en tapijttegels en -planken. Bovendien is projecttapijt geheel op maat te maken. Deze zijn toe te passen in diverse sectoren en worden bij TMC Project gelegd door onze eigen vakmannen.

De Desso SoundMaster-tapijttegelrug vermindert het geluid in een ruimte, ook van buitenaf. Het design verbetert de geluidsisolatie en -absorptie. Naast deze eigenschappen, zorgt de viltrug voor een nog comfortabeler gevoel. En is het gemaakt van 80% gerecycled polyester.

Het kantoor op de afbeelding is voorzien van Desso tapijt.

Desso Tarkett tapijttegels bij Canon in Venlo

Desso tarkett tapijttegels

Al 90 jaar levert Tarkett tapijttoepassingen en is sinds 2014 een van de merken van Tarkett. Naast Desso biedt Tarkett nog twee tapijtmerken aan, dit zijn Bonaparte en Parade. Desso tapijttegels zijn stukken tapijt die individueel worden gelegd. Het aanbod van Tarkett varieert van vlakke vloeren als hout, laminaat, PVC en premium vinyl tot tapijt.  Bij beide merken staat duurzaamheid en het welzijn en de gezondheid van mensen centraal. Het kantoor op de afbeelding is ingericht met Desso AirMaster tapijttegels.

Als totaal projectinrichter voorzien wij jou graag van een passend advies voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met een van onze projectmanagers.

Bekijk ook onze andere kernleveranciers Artimo TextilesInterface en Voortman. En lees meer over tapijttegels Zeeland en projectvloeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl