Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Voor recreatiebedrijf Remijnse in Burgh-Haamstede hebben wij twee nieuwe huizen voorzien van een bijpassend interieur! Een leuke opdracht waarbij de dieren haas en ree kenmerkend zijn voor beide huizen. Middels een uitgebreid 3D-ontwerp, gebaseerd op de wensen en eisen van de opdrachtgever en onze ideeën, hebben we beide huizen van een passend interieur voorzien.

In beide woningen zijn de dieren haas en ree het middel- en uitganspunt van de benedenverdieping. De interieurs zijn geïnspireerd op de landelijke omgeving waarin de woningen zich bevinden. De kleuren en materialen zijn afgeleid van de natuurlijke omgeving van de haas en de ree. Dit is terug te zien in de groene en zandachtige kleuren en het gebruik van houten materialen door de gehele woning. Door een perfecte combinatie van donkere en lichte tinten oogt het vakantiehuis sfeervol en uitnodigend.

Onze geleverde diensten:

  • Een passend 3D interieurontwerp
  • (Maatwerk) meubilair
  • Tapijten
  • Verlichting
  • Raambekleding

Wij wensen de gasten van recreatiebedrijf Remijnse veel vakantieplezier toe in deze nieuwe vakantiehuizen. Wil je ook een passend interieur voor jouw recreatiebedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien we je binnenkort voor een kop koffie of thee. Van harte welkom in onze showroom!

Benieuwd naar meer?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Projectmanager Jacor

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl