Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Efficiënt werken bij Ricoh document center

Ricoh document center in Goes is een kantoor met een showroom in Goes. Zij zijn gespecialiseerd in slimme en veilige informatiedeling en zorgen ervoor dat er altijd toegang is tot documenten. Van Marco de Smith, directeur van Ricoh document center, kregen wij de opdracht om het nieuwe pand te voorzien van prachtige en functionele vloeren en binnenzonwering.

In samenwerking met de architect Nellie van Boorn, zijn we samen tot de keus gekomen van een combinatie van PVC tegels en Interface tapijttegels. De PVC tegels in combinatie met de tapijttegels zorgen voor een rustige werkomgeving.

Daarnaast hebben wij de ramen voorzien van Verosol plissés, die ondanks de zeer goede zon- en temperatuurwering, het prachtige uitzicht niet belemmeren.

Onze geleverde diensten

Voor dit project hebben we eerst overleg gehad met Nellie van Boorn, hier hebben we samen een ontwerp gemaakt dat past bij de wensen van de opdrachtgever. Hiervoor hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC tegels en Interface tapijttegels
  • Verosol plissés
  • Montage door onze vakmensen

We willen Ricoh document center Goes bedanken voor de opdracht en het vertrouwen. We wensen de medewerkers veel (werk)plezier in hun nieuwe pand. Wil jij ook jouw pand in laten richten door onze experts? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl