Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Project buitenzonwering Markiezen

Vensterzonwering

Functionele en stijlvolle vensterzonweringen voor projecten bij TMC Project. Onder dit type zonwering vallen meerdere mogelijkheden. Markiezen zijn hier een voorbeeld van. Door het ontwerp is het een nette optie voor horecaondernemingen. De vorm van het waterafstotende doek zorgt ervoor dat regenwater vlug wordt afgevoerd. Markiezen zijn verkrijgbaar in hout en aluminium. Kies je voor een klassieke, romantische uitstraling of een wat strakker design? Maak het persoonlijk met een bedrukking van jouw logo, bedrijfsnaam of slogan. Deze optie is er ook voor uitvalschermen met acryldoeken. Vensterzonwering met uitvalschermen is uitermate geschikt wanneer je het zicht naar buiten wilt behouden. Hierbij kan gekozen worden uit verschillende weefseldoeken. Het ene doek behoudt een beter uitzicht, terwijl het andere meer licht reflecteert. Hierdoor is het een geschikte projectzonwering voor onderwijs- of zorginstellingen. De type armen kunnen worden geleverd naar jouw voorkeuren, bijvoorbeeld windvast of stormvast.

Een alternatief voor een uitvalscherm is een madolette. Deze projectzonwering is specifiek geschikt voor hoge ramen. Het functioneert aan de bovenzijde als screen, en valt vervolgens van het raam af naar beneden. Dit model is zeer bestand tegen wind.

Project buitenzonwering screens voor kantoor

screens

Screens zijn een van de modernste soorten project buitenzonwering. Met screens wordt tot 90% van de warmte tegengehouden. Doordat deze aan de buitenkant van het raam worden geplaatst, bereikt de warmte het glas niet. De screens houden hierdoor de warmte nog beter tegen, dit resulteert in een lager energieverbruik van airco systemen en is daarmee energiebesparend!

Dat screens brandvertragend en uv-bestendig zijn, zijn twee van vele voordelen. Bovendien wordt het zicht naar buiten behouden, terwijl er niet van buitenaf naar binnen kan worden gekeken. Doordat vervelende schitteringen in beeldschermen worden voorkomen, is het een ideale oplossing voor kantoren.

Als alternatief voor screens hebben onze vakmensen bij Allied Mineral Products climat screens geïnstalleerd.

Buiten jaloezieën voor kantoor

Buitenjaloezieën

Zicht naar buiten behouden en tegelijkertijd warmte en zonlicht weren? Dat kan met buitenjaloezieën. Zo blijft ook het binneninterieur hiertegen beschermd. Doordat het in de zomer zorgt voor een koelere binnenruimte, is het gebruik van airconditioning niet meer nodig. Daarom werken de buitenjaloezieën energiebesparend. De collectie varieert van stabiele tot veerkrachtige en flexibele buitenjaloezieën. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren, lamelbreedtes- en types. Daarom is er voor nagenoeg ieder bedrijfspand een geschikte toepassing. De bedieningsopties zijn handmatige of elektrische bediening, de laatste is met motor en verkrijgbaar met schakelaar of afstandsbediening.

terraszonwering

Op zoek naar projectzonwering voor jouw restaurant, hotel of vakantiewoning? Terraszonwering draagt bij aan de ultieme gastbeleving. Zo kunnen de gasten op warme dagen genieten in de schaduw. Gelijktijdig wordt het pand beschermd tegen zonlicht en warmte. Het aanbod bestaat uit verschillende modellen. Een daarvan is het Infini model van Luxaflex. Deze beschikt over een slanke muurbeugel en modern zonweringscherm, perfect wanneer je op zoek bent naar een strak ontwerp. Wij bieden terraszonweringen voor smalle en bredere gevels. Onze projectmanagers adviseren je graag bij het kiezen van buitenzonwering. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook kun je bij TMC Project terecht voor volledige recreatiewoning inrichtingen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl