Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Maatwerk voor TSg

Op het bedrijventerrein in Kapelle heeft TSG een prachtig pand laten bouwen. TSG is specialist op het gebied van industriële automatisering en besturingstechniek. Voor deze opdrachtgever hebben wij de kantine en de vergaderruimtes mogen voorzien van de vloerafwerking en meubilair.

Gedurende dit project hebben wij ervoor kunnen zorgen dat de opdrachtgever volledig ontzorgd was van ontwerp tot eindresultaat. Tijdens het traject hebben wij zelf de vloeren gelegd en het meubilair geleverd. In het eindresultaat zijn de kleuren van TSG goed terug te zien, waardoor het uitstekend aansluit bij het pand.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk dat de kleuren en het materiaal goed aansluiten bij het pand, dus bij de vloeren en de muren. Na het maken van het ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we onder andere de volgende producten/diensten mogen leveren:

  • Vloeren van PVC en tapijttegels
  • Meubilair
  • Montage door eigen vakmensen

Wij willen TSG bedanken voor deze opdracht en het vertrouwen en wij wensen de medewerkers veel plezier toe in hun nieuwe werkomgeving! Ben jij ook op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Laat dan jouw gegevens hieronder achter en wij zullen contact met je opnemen.

Vrijblijvend nadenken over jouw werkomgeving? Neem contact op!

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: