Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Kantoormeubelen bij ITN Groep

KAntoor inrichten zeeland

Is jouw kantoor toe aan een nieuwe inrichting? TMC Project verzorgt complete kantoorinrichtingen in Zeeland. Het doel is om een inrichtingsplan te creëren die past bij jouw organisatie en aansluit bij de bezoekers / klanten die de locatie bezoeken. Vervolgens ontzorgen we jou door de volledige inrichting en afstemming met de diverse partijen van jou over te nemen. Je hebt één vast contactpersoon gedurende het hele traject. Hierdoor zijn de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden. Een ander voordeel is dat wij werken met eigen vakmensen. Zo is de kwaliteit en een nette afwerking gegarandeerd.

Kantoormeubelen Zeeland

Goed kantoormeubilair is essentieel voor een prettige werkomgeving. Zo zorgt een ergonomisch ingericht kantoor voor een hogere productiviteit en minder lichamelijke klachten (en dus voor minder ziekteverzuim). Het welzijn van medewerkers wordt beïnvloed door diverse elementen, één hiervan is geluid. Akoestische meubelen en de juiste vloeren kunnen helpen om het geluid te dempen. Onze kernleverancier Voortman beschikt over diverse items met een geluidsabsorberende werking. Zij beschikken onder meer over bureau’s met akoestische tussenschermen en akoestische opbergkasten. Deze hebben wij o.a. geleverd bij ITN Groep.

Kantoorvloeren bij Gemeente Schouwen Duiveland

kantoorvloeren

Een type vloer die bijdraagt aan een comfortabele werkplek is een PVC vloer. Deze vloer werkt geluiddempend, isolerend en is makkelijk in onderhoud. Tapijttegels zijn ook zeer geschikt voor kantoren, mede omdat ze de binnenluchtkwaliteit verbeteren.  Doordat tapijttegels individuele stukken tapijt zijn, zijn ze eenvoudig te leggen en te vervangen. Wanneer een krachtige vloer gewenst is, dan is Marmoleum van Forbo een geschikte optie. Een lange levensduur is met deze natuurlijke vloer gegarandeerd, vanwege de slijt- en krasvastheid.

Het pand van gemeente Schouwen-Duiveland hebben wij voorzien van nieuwe vloeren. Op de afbeelding zie je de Interface tapijttegels en de luxe vinyl tegelvloeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl