Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Kleurrijk werken bij Allied Mineral Products

Het pand van Allied Mineral Products, gevestigd in Tholen, is verbouwd en uitgebreid. Allied Mineral Products ontwerpen en vervaardigen monolithische vuurvaste vormen, die toegepast worden in ovens voor het smelten en het vloeibaar houden van metalen. Voor dit project mochten wij, in opdracht van dhr. Koos Heijboer, nieuw kantoormeubilair en vloerbedekkingen leveren.

De nieuwe vergaderzaal is ingericht met Interface tapijttegels en bijpassend meubilair aan tafels en stoelen. De warme huisstijl van de opdrachtgever is hierin terug te vinden. Het kleurrijke meubilair van Berenn geeft het directiekantoor een frisse look.

De kantine en verkeersruimte zijn voorzien van LVT vloeren, die optimaal geschikt zijn voor deze ruimtes. Naast een zakelijke uitstraling hebben de raambekleding van aluminium lamellen het effect van fijne lichtregulering. Tevens zorgen de Climat Screens van SunFolie-Techniek voor optimale zon –en temperatuur wering en doorzicht naar buiten.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk dat de kleuren en het materiaal goed aansluiten bij het pand. Na het maken van het ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we onder andere de volgende producten/diensten geleverd:

  • Tapijttegels
  • Binnenzonwering
  • Meubilair
  • Montage door eigen vakmensen

De gewaagde keuzes van kleuren en uitvoeringen komen hier goed tot hun recht. Bij deze willen wij Allied Mineral Products bedanken voor de opdracht en de fijne samenwerking. Ben jij ook op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en mijn collega’s zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl