Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Sfeer & Comfort

Met 50 jaar ervaring in wonen is TMC Project, in combinatie met TMC Wonen, de ideale partner voor het creëren van de juiste sfeer en stijl in recreatieruimtes. Een passend interieur met een verzorgde stijl zorgt voor een goede sfeerbeleving. Om een beeld en impressie te geven van het eindresultaat kunnen we een 3D interieurplan opstellen. Op deze manier zorgen we voor een inrichting die een unieke beleving mogelijk maakt.

Facilitair

Niets is belangrijker dan een schoon en hygiënisch appartement of vakantiehuis. Daarom is het belangrijk om te kijken naar het schoonmaakgemak en duurzaamheid. Bij een op maat gemaakt advies houden we rekening met de ideeën en wensen van de klant. Het is belangrijk dat de levensduur van producten aan de verwachtingen voldoet. Daarom bieden we, op basis van jouw wensen een juiste oplossing met een realistisch beeld.

Waarom TMC Project?

Beleving, comfort en de toepassing van de juist soort producten in de recreatiebranche zijn er belangrijk. TMC Project heeft de expertise en collectie om dit te realiseren. Ons interieuradvies sluit aan op jouw wensen en de eisen die gesteld worden voor deze sector. Daarbij heeft ons team alle kennis en kunde in huis om jouw project van A tot Z te begeleiden.

TMC Project is jouw projectinrichter in de recreatie sector!

Ontdek hoe wij de office, zorg en onderwijs sector bedienen.

Projectinrichting vakantiepark

Robbert Vreeke, Hotel Bosch & Zee:

TMC Project heeft, door het unieke samenspel met Green dot Design, voor ons de perfecte oplossing gecreëerd.

Hotel Bosch & Zee is een driesterren accommodatie en is gesitueerd op een bijzonder mooie locatie in Domburg. Het hotel staat onderaan de duinen, direct aan de mooie badstranden en ligt op korte afstand van de hoofdstraat van Domburg. TMC Project heeft dit hotel in 2018 volledig mogen inrichten. Hiervoor is een inrichtingsplan opgesteld, om dit te realiseren heeft TMC Project Green dot Design ingeschakeld. De hotelkamers en het restaurant zijn voorzien van vloeren, raambekleding, hotelbedden, los meubilair en maatwerk meubilair. Lees hier meer over het project.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Wij werken onder andere met: