Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Sfeer & Comfort

Met meer dan 40 jaar ervaring in wonen is TMC Project, in combinatie met TMC Wonen, de ideale partner voor het creëren van de juiste sfeer en stijl in recreatieruimtes. Een inrichting kan functioneel en comfortabel zijn, maar is niet geslaagd als het geen sfeer uitstraalt. Indien gewenst, stellen we een compleet 3D interieurplan op zodat u vooraf een sfeerimpressie krijgt. Op deze manier zorgen we voor een inrichting die een unieke beleving mogelijk maakt.

Facilitair

Niets is belangrijker dan een schoon en hygiënisch appartement of vakantiehuis. TMC Project denkt daarom ook mee met de praktische kant. Hoe is de ruimte en het interieur zo eenvoudig mogelijk schoon te maken en te houden? Zijn de materialen wasbaar en behandeld tegen het krijgen van vlekken? Is de vloer eenvoudig en goed schoon te maken? Dit soort overwegingen nemen we mee in ons advies. Voor het advies m.b.t. de vloer kunt u zich alvast laten informeren: onderhoudsadvies voor de vloer.

Rendement

De producten van het interieur moeten duurzaam zijn. Niet alleen wat betreft de herkomst, maar ook in het gebruik. Uw investering moet rendabel zijn. Daarom bieden we, op basis van uw mogelijkheden en wensen, de optimale oplossing met een realistisch beeld van de verwachte levensduur.

Waarom TMC Project?

Beleving, comfort en de juiste producten zijn belangrijke vereisen in de recreatiesector. TMC Project heeft de expertise én collectie in huis om dit te realiseren. Ons interieuradvies sluit aan op uw wensen en de eisen die gesteld worden voor deze sector.

TMC Project is dé projectinrichter voor recreatie sector!

Ontdek hoe wij de office, zorg en onderwijs sector bedienen.

Bosch En Zee Project Uitgevoerd Door TMC Project 34

Robbert Vreeke, Hotel Bosch & Zee:

TMC Project heeft, door het unieke samenspel met Green dot Design, voor ons de perfecte oplossing gecreëerd.

Hotel Bosch & Zee is een driesterren accommodatie en is gesitueerd op een bijzonder mooie locatie in Domburg. Het hotel staat onderaan de duinen, direct aan de mooie badstranden en ligt op korte afstand van de hoofdstraat van Domburg. TMC Project heeft dit hotel in 2018 volledig mogen inrichten. Hiervoor is een inrichtingsplan opgesteld, om dit te realiseren heeft TMC Project Green dot Design ingeschakeld. De hotelkamers en het restaurant zijn voorzien van vloeren, raambekleding, hotelbedden, los meubilair en maatwerk meubilair. Lees hier meer over het project.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Jacor Giljam

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl

Wij werken onder andere met: