Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Veiligheid

Een veilige omgeving voor de bewoners en/of cliënten gaat boven alles. De vloeren moeten een hoge antislipwaarde hebben om uitglijden of vallen te voorkomen en het meubilair moet afgesteld op de specifieke behoeften van de bewoner. Daarnaast is een veilige en gebruiksgemakkelijke werkomgeving belangrijk voor het personeel. Het werk moet op een veilige, maar zeker ook op een ARBO verantwoorde manier, uitvoerbaar zijn.

Zintuigen

Overprikkelde – of minder functionerende  zintuigen. Het zijn dit soort condities van zorgbehoevenden waar we rekening mee houden bij het opstellen van een interieurplan. In samenspraak met de klant creëren we een dusdanige sfeer die optimaal aansluit bij de behoeften van de bewoners/cliënten. TMC Project heeft ervaring met de geldende richtlijnen op dit gebied en heeft op basis hiervan al meerdere projecten gerealiseerd.

Waarom TMC Project?

Samen met u gaan we op zoek naar de inrichting en sfeer die past bij de locatie en zorgwensen. We bieden een totaalplan aan, eventueel ondersteund met een 3D-visualisatie. Op deze manier zorgen onze accountmanagers ervoor dat de ruimtes sfeervol, gebruiksvriendelijk en functioneel worden ingericht. Zo maken wij werken én wonen leuker!

TMC Project is dé projectinrichter voor zorginstellingen!

Ontdek hoe wij de office, recreatie en onderwijs sector bedienen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Jacor Giljam

Voor meer informatie:

Jacor Giljam

0653872120

jacor@tmcproject.nl

Wij werken onder andere met: