Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Veiligheid

Een veilige omgeving voor de bewoners en/of cliënten gaat boven alles. De vloeren moeten een hoge antislipwaarde hebben om uitglijden of vallen te voorkomen en het meubilair dient afgesteld te worden op de specifieke behoeften van de bewoner. Daarnaast is een veilige en gebruiksgemakkelijke werkomgeving belangrijk voor het personeel. Het werk moet op een veilige, maar zeker ook op een ARBO verantwoorde manier, uitvoerbaar zijn.

Zintuigen

Bij het opstellen van een interieurplan dient er rekening te worden gehouden met de condities van zorgbehoevenden, denk hierbij aan overprikkelende of minder functionerende zintuigen. In samenspraak met de klant creëren we een dusdanige sfeer die optimaal aansluit bij de behoeftes van de bewoners/cliënten. TMC Project heeft ervaring met de geldende richtlijnen op dit gebied en heeft op basis hiervan al meerdere projecten gerealiseerd.

Waarom TMC Project?

Wij maken het werken en wonen graag leukeren. Samen met jou gaan we op zoek naar de inrichting en sfeer die past bij de locatie en zorgwensen. Met behulp van een totaalplan, eventueel ondersteund met een 3D-visualisatie krijg je een beeld hoe de ruimtes functioneel en gebruiksvriendelijk ingericht kunnen worden. Op deze manier zorgen onze projectmanagers ervoor dat de ruimtes sfeervol, gebruiksvriendelijk en functioneel worden ingericht.

TMC Project is dé projectinrichter voor zorginstellingen!

Ontdek hoe wij de office, recreatie en onderwijs sector bedienen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie:

Wij werken onder andere met: