Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

HZ University Project Uitgevoerd Door TMC Project 5

Combinaties maken met de Interface tapijttegels? Dat is mogelijk doordat ze eenvoudig te mixen en matchen zijn. Tapijttegels zijn afzonderlijke stukken Interface tapijt. Door het kleine formaat zijn ze eenvoudig te verplaatsen naar hogere verdiepingen. Een ander voordeel is dat ze makkelijk te vervangen zijn doordat ze per tegel worden gelegd. Bovendien worden de tegels niet gelijmd, waardoor de ondervloer geheel onbeschadigd blijft. De tapijttegels van Interface zijn er in diverse kleuren, patronen en formaten (50x50cm en 25x100cm). Oneindig veel combinaties zijn mogelijk.

Tapijttegels van de speciale Conscient Collectie verbeteren zelfs de binnenluchtkwaliteit. Deze tapijttegels stoten nagenoeg geen vluchtige organische stoffen uit. Deze stoffen zorgen voor een slechte luchtkwaliteit op kantoor. Daarnaast zijn de tapijttegels gemaakt van bio-based en gerecycled garen.

Op de foto zie je Interface tapijttegels, welke zijn gelegd bij HZ University of Applied Sciences.

Gemeentehuis Schouwen Duiveland Project Uigevoerd Door TMC Project 27

Interface vloeren

Door te kiezen voor Interface vloeren draag je als bedrijf ook bij aan een schonere wereld. Interface is wereldwijd bekend met haar collectie aan veerkrachtige vloeren en modulaire tapijttegels. Vloeren van Interface zijn CO2-neutraal. Mede hiermee willen zij hun negatieve impact op het milieu terugdringen. Het aanbod van Interface bestaat uit onder andere rubberen vloeren van Nora. Deze vloeren worden gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Geluiden worden aanzienlijk beperkt. Ook zijn de rubberen vloeren hygiënisch doordat het dichte oppervlak bacteriën afstoot. LVT-vloeren, oftewel luxe vinyltegels, zijn tegels die individueel worden gelegd. De vloeren hebben een natuurlijke uitstraling van bijvoorbeeld hout of steen, terwijl ze de voordelen hebben van vinyltegels. Door jarenlange ervaring van onze eigen vakmannen zijn de vloeren eenvoudig bij jou te leggen.

Op de foto zie je ons gerealiseerd project bij Gemeente Schouwen-Duiveland. Hier hebben wij de Interface LVT-vloer in combinatie met Composure tapijttegels toegepast.

Interface vloerbedekking

Met Interface vloerbedekking zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Dit is niet alleen geschikt voor de grotere organisaties. Ook organisaties met kleinere oppervlakten kunnen wij voorzien van een nieuwe vloer. Voor kantoren met minder kunstlicht zijn er een aantal kleuren tapijttegels met een hoge lichtreflectiewaarde. Deze tegels reflecteren meer licht. De akoestiek die de vloeren van Interface bieden, maken het mogelijk om prettige concentratieruimtes te creëeren. De kleurrijke Interface tapijttegels op de afbeelding hebben wij gelegd bij Allied Mineral Products.

Voor advies en inrichting passend bij jouw organisatie kun je terecht bij onze projectmanagers. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk ook onze andere kernleveranciers Artimo Textiles, Desso en Voortman. En lees meer over tapijttegels Zeeland en projectvloeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl