Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Ontwaken aan de zee in Badhotel Domburg

Badhotel Domburg ligt vrijwel aan de voet van de duinen. Het bos, de stranden en de Zeeuwse zeewind zijn altijd dichtbij. Voor deze opdrachtgever mochten wij twee verdiepingen met 74 kamers voorzien van nieuwe vloeren en gordijnen, zodat de gasten heerlijk kunnen ontwaken in de gerenoveerde kamers.

Voor de vloeren is er gekozen voor een klassieke PVC vloer van LEOXX en deze is door onze vakmensen gelegd in de hotelkamers. Het visgraat motief van de PVC vloeren geven de kamers een luxe uitstraling. Een duurzame keuze, gezien alle producten van LEOXX gerecycled, recyclebaar of CO2-neutraal zijn.

Comfortabele en sfeervolle tapijttegels maken het hotel een plek waar ontspanning centraal staat. Door de akoestische werking van de Ege tapijttegels wordt geluid geabsorbeerd. Bij het Badhotel Domburg bent u verzekerd van een rustgevend verblijf. Mede dankzij de verduisterende gordijnen voor een optimale nachtrust. Privacy en sfeer worden gecreëerd door de vitrage gordijnen.

Onze geleverde diensten:

Om ervoor te zorgen dat de gasten van Badhotel Domburg geen overlast ervaren is er gebruik gemaakt van akoestische materialen. Verder is er ook gebruikt van duurzame materialen. Voor de opdrachtgever hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren en tapijttegels
  • Maatwerk karpet
  • Raambekleding
  • Montage door eigen vakmensen

We willen Badhotel Domburg bedanken voor het vertrouwen en wij wensen hen veel succes toe! Wil jij ook jouw hotelkamers laten vernieuwen door onze specialisten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl