Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Veilig oversteken bij DEk opleidingen

In Goes is het hoofdkantoor gevestigd van DEK Opleidingen, zij zijn een rijopleider in Zeeland. Voor deze opdrachtgever mochten wij een groot gedeelte van de inrichting voor hun nieuwe pand verzorgen.

Het gehele nieuwe kantoorpand is voorzien van Moduleo PVC vloeren in diverse designs. Een leuk detail is het ‘zebrapad’ deze is gelegd in het entreegebied. De hoofdtrap is voorzien van Norament rubberen trapvormen. Dit product is de ideale bekleding voor trappen bij intensief gebruik.

Alle cursusruimtes op de 1e verdieping zijn voorzien van Acoustic Drape verticale lamellen. Deze lamellen vormen de ideale combinatie tussen lichtregeling, warmteregeling en geluidsdemping. Acoustic Drape levert daardoor een bijdrage aan de verbetering van de ergonomische arbeidsomstandigheden.

De kantine hebben we ingericht met tafels en stoelen van het merk Vandersluis. We hebben tafels, bartafels, stoelen en barkrukken geleverd. Bij de entree hebben we een treinbank geleverd en geplaatst van het merk Ross Tucker. In het kantoor bij de receptie hebben we een maatwerkoplossing bedacht voor een officekast van het merk Slizing. Met dit merk hadden wij volledig de vrije hand in maatvoering, uitvoering en materialen. Hierdoor konden we de ideale kast maken volgens de wensen van de opdrachtgever.

Onze geleverde diensten

Bij dit project was het belangrijk om de kleuren goed te laten aansluiten bij het pand. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we onder andere de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren
  • Raambekleding
  • Kantoormeubilair
  • Montage door onze vakmensen

We willen DEK Opleidingen bedanken voor het leuke project en we wensen hen veel (werk)plezier toe in het nieuwe pand. Wil je ook jouw nieuwe kantoorpand laten inrichten door onze experts? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl