Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Voor DEK Opleidingen mochten wij een groot gedeelte van de inrichting verzorgen. Wij willen Dek Opleiding en Training bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen hun veel werkplezier toe.

Vloeren

De gehele nieuwbouw voorzien van Moduleo PVC vloeren in diverse designs. Een leuk detail is het ‘zebrapad’ zoals gelegd in het entreegebied. De hoofdtrap voorzien van Norament rubberen trapvormen. Dit product is de ideale bekleding voor trappen bij intensief gebruik.

Raambekleding

Alle cursusruimtes op de 1e verdieping voorzien van Acoustic Drape verticale lamellen. Deze lamellen vormen de ideale combinatie tussen lichtregeling, warmteregeling en geluidsdemping. Acoustic Drape levert daardoor een wezenlijke bijdrage aan de verbetering van de ergonomische arbeidsomstandigheden.

Meubilair

De kantine hebben we ingericht met tafels en stoelen van het merk Vandersluis. We hebben de volgende producten geleverd. Tafels Delta en bartafels Box i.c.m. stoelen en barkrukken uit de serie Noa. Bij de entree hebben we een treinbank geleverd en geplaatst van het merk RossTucker. In het kantoor bij de receptie hebben we een maatwerkoplossing bedacht voor een officekast van het merk Slizing. Met dit merk hadden wij volledig de vrije hand in maatvoering, uitvoering en materialen. Hierdoor konden we de ideale kast maken volgens de wensen van de klant en de mogelijkheden van de ruimte.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans Jan Witte TMC Project

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl