Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

duurzaam werken bij FAAM vermogensmanagement

In Kapelle is FAAM Vermogensmanagement gevestigd, zij zijn gespecialiseerd in Financieel Advies en Administratie op het gebied van vermogensmanagement. Voor deze opdrachtgever mochten wij in hun nieuwe pand de vloeren leggen en  het kantoormeubilair leveren.

In overleg met de eigenaren is er een legplan voor de vloeren opgesteld. Door het nauwkeurig opvolgen van dit plan, is er een goed resultaat behaald. We hebben een lege ruimte opgeleverd gekregen met een ruwe vloer. Na het voorwerken en dik primeren en egaliseren hebben we er een vlakke vloer van gemaakt.

De tapijttegels zijn van Interface Loop & Lines met uni en ‘overloop’ tegels. Deze tegels zijn gemaakt van gerecycled materiaal en kan later opnieuw worden gerecycled. Met deze tegels wordt er dus ook nog bijgedragen aan de duurzaamheid.

De entree is voorzien van de Interface Barricade schoonlooptegels, de opvang voor een schoon interieur. Van Amtico leverden wij de PVC stroken type Spacia in de nieuwe akoestische versie. Het mooie van deze vloer is, dat het een stille vloer is. Dus wanneer er over deze vloer gelopen wordt, dan maakt dit geen geluid. De dikte kwam vrijwel overeen met de Interface tegels, zodat er een prachtig geheel ontstaat met deze vloerkeuze.

Ook hebben wij de bureaus geleverd met bijbehorende kasten. Op deze manier zijn de kantoorruimtes één geheel. De kantoren stralen rust uit door de combinatie van het meubilair en de vloeren, dit door het gebruik van lichte en zachte kleuren.

Onze geleverde diensten

De punten die in dit project centraal staan, zijn rustgevend en duurzaamheid. Na het maken van een ontwerp, gebaseerd op de wensen van onze opdrachtgever, hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren en tapijttegels
  • Kantoormeubilair
  • Montage door onze vakmensen

Wij bedanken FAAM Vermogensmanagement voor de fijne en succesvolle samenwerking. En wij wensen hen veel succes toe in het nieuwe pand. Wil jij ook jouw nieuwe kantoorpand in laten richten door onze specialisten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl