Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Wij bedanken FAAM Vermogensmanagement voor de fijne en succesvolle samenwerking en wensen FAAM Vermogensmanagement veel succes toe in het nieuwe pand!

In overleg met de eigenaren is er een legplan gemaakt. Door het nauwkeurig volgen van dit plan is er een goed resultaat behaalt.

We hebben een lege ruimte met een ruwe vloer opgeleverd gekregen. Na het voorwerken en dik primeren en egaliseren hebben we er een vlakke vloer van gemaakt.

De tapijttegels zijn een combinatie van de kwaliteit Interface Loop&Lines met uni en “overloop” tegels. Deze kwaliteit is gemaakt van gerecycled materiaal en kan ook later opnieuw worden gerecycled. Duurzaam ondernemen noemen wij dat!

Ook de entree is voorzien van de Interface Barricade schoonlooptegels, de opvang voor een schoon interieur. Van Amtico leverden wij de PVC stroken type Spacia in de nieuwe akoestische versie. Het mooie van deze kwaliteit is…………… Precies, het blijft stil als je er over loopt. De dikte kwam vrijwel overeen met de Interface tegels, zodat een prachtig geheel ontstaat met deze vloerkeuze. Tevens leverden wij de nieuwe bureau’s met de bijbehorende kasten.

FAAM Vermogensmanagement, bedankt! Veel werkplezier.

Lees meer over Interface tapijttegels.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Den Haan TMC Project

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl