In opdracht van de Gemeente Schouwen – Duiveland, bouwbedrijf Boogert en Kort Geytenbeek Architecten BNA hebben wij het project in het gemeentehuis mogen realiseren.

We hadden een uitdaging in de de grote ruimten van de begane grond van het gemeentehuis en de etage. De bestaande vloer waren namelijk plavuizen. Samen met de architect zijn we de uitdaging aangegaan om deze vloeren aan te laten sluiten bij het ontwerp. We hebben ervoor gekozen om de plavuizen te laten liggen en de hele vloer d.m.v. pompen te voorzien van egaline. Na het drogen hebben we de vloeren opgeschuurd en legklaar gemaakt. Om het akoestisch fijn te houden hebben we de Interface LVT pvc vloer toegepast in combinatie met de Interface Composure tapijttegels. Hierdoor worden voetstappen minder ‘hoorbaar’. De vloeren lopen naadloos in elkaar over in de verschillende dessins en kleuren.

Om de presentaties aan de verschillende wanden flexibel te houden hebben we de Stas schilderijsystemen toegepast. Op deze manier kunnen de wanddecoraties regelmatig gewisseld worden, zonder dat hiervoor geboord hoeft te worden.

Het project is, in opdracht van de opdrachtgever, in verschillende fases uitgevoerd. Ook hierin denken we graag mee!

Geïnteresseerd?

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Frans Jan Witte TMC Project

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl

Bel mij terug