Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

uitdaging bij Gemeente schouwen-duiveland

Net buiten het centrum van Zierikzee, staat het gemeentehuis van de Gemeente Schouwen–Duiveland. In opdracht van de gemeente, bouwbedrijf Boogert en Kort Geytenbeek Architecten BNA hebben wij het project in het gemeentehuis mogen realiseren. Voor dit project mochten wij de vloeren en de wanden verzorgen.

Gedurende dit project stonden wij voor een uitdaging, omdat in de grote ruimtes van de begane grond in het gemeentehuis de vloeren bestaan uit plavuizen. Samen met de architect zijn we de uitdaging aangegaan om deze vloeren aan te laten sluiten bij het ontwerp.

We hebben ervoor gekozen om de plavuizen te laten liggen en de gehele vloer door middel van pompen te voorzien van egaline. Na het drogen hebben we de vloeren opgeschuurd en legklaar gemaakt. Om het akoestisch aangenaam te houden hebben we de Interface PVC vloer toegepast in combinatie met de Interface Composure tapijttegels. Hierdoor zijn voetstappen minder hoorbaar. De vloeren lopen naadloos in elkaar over in de verschillende dessins en kleuren.

Om de presentaties aan de verschillende wanden flexibel te houden hebben we de Stas schilderijsystemen toegepast. Op deze manier kunnen de wanddecoraties regelmatig gewisseld worden, zonder dat hiervoor geboord hoeft te worden.

Onze geleverde diensten

Aangezien we bij dit project voor een grote uitdaging kwamen te staan, hebben we in goed overleg met de architect, dit project goed kunnen uitvoeren. En hebben we de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC Vloeren en tapijttegels
  • Stas schilderijsystemen
  • Montage door onze vakmensen

We willen de Gemeente Schouwen-Duiveland en de overige opdrachtgevers bedanken voor dit mooie project en het vertrouwen. Sta jij ook voor een uitdaging bij de verbouwing van jouw pand? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en onze specialisten denken graag met jou mee voor een passende oplossing.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Frans-Jan Witte

Voor meer informatie:

Frans-Jan Witte

0623293859

frans@tmcproject.nl