Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Achter de duinen wakker worden bij Hotel Bosch & Zee

Direct onder de duinen in Domburg ligt het driesterren Hotel Bosch & Zee. Voor deze opdrachtgever mochten wij het volledige interieur verzorgen van zowel de hotelkamers als het restaurant. Dit is een goed voorbeeld van een turn-key project, dit houdt in dat wij van begin tot eind de gehele verantwoording hadden voor dit project.

Als eerste hebben wij de eisen en de wensen van de opdrachtgever geïnventariseerd. Op basis hiervan hebben we in samenwerking met GreenDotDesign een inrichtingsplan opgesteld. Dit plan omvatte het volledige interieur van de hotelkamers en het restaurant. Hiermee hebben wij de opdrachtgever overtuigd om deze opdracht aan ons te gunnen. De eigenaar van het hotel, Robert Vreeke, legt uit waarom de keuze op ons is gevallen: ‘TMC Project denkt met je mee als je een alternatief wilt hebben voor een bepaald product. Ook al moet de oplossing niet van één van de vaste leveranciers komen, TMC zorgt voor een goed alternatief. De no-nonsense en klantgerichte benadering zorgde ervoor dat wij voor TMC Project hebben gekozen.’

Eén van de belangrijkste doelstellingen tijdens dit project was om voor de geplande openingsdatum het project op te leveren. Om dit te bereiken zijn we direct na de bouwkundige oplevering gestart met de werkzaamheden. We hebben de vloeren, de raambekleding, de hotelbedden, los meubilair en ook het maatwerk meubilair geleverd. Dankzij een strakke planning en het inschakelen van onze vakmensen hebben we het project binnen de gestelde termijn weten te realiseren.

Onze geleverde diensten

We hebben voor deze opdrachtgever veel producten en diensten geleverd, zodat het hotel van alle gemakken is voorzien. Alles is gebruiksklaar geleverd en geïnstalleerd door onze vakmensen. We hebben voor dit project de volgende producten/diensten geleverd:

  • PVC vloeren
  • Maatwerk karpetten
  • Volledige meubilering
  • Raambekleding
  • Televisies, inclusief montage en aansluiting
  • Hotelbedden
  • Accessoires zoals bedlopers en sierkussens
  • Montage door eigen vakmensen

We willen Hotel Bosch & Zee bedanken voor dit project en wij wensen hen veel succes toe met dit prachtige hotel. Ben jij ook op zoek naar een specialist voor jouw turn-key project? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.

Voor meer informatie: