Totaal projectinrichter

Één vast contactpersoon

20+ jaar ervaring

Eigen vakmensen in dienst

Op zoek naar Tapijttegels in Zeeland? Als totaal projectinrichter biedt TMC Project meerdere merken en vele mogelijkheden aan. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden onze projectmanagers je graag advies passend bij jouw organisatie. Ons team van ervaren vakmannen verzorgt de uitvoering van het project.

Op de afbeelding zie je Desso tapijttegels, door onze vakmannen gelegd bij Beveland Wonen in Goes.

Tapijttegels projectinrichting

Maar wat zijn tapijttegels precies? Tapijttegels dienen als alternatief voor kamerbreed tapijt. Ze zijn er in verschillende maten en diktes en ze zijn geschikt voor verschillende sectoren. Het zijn individuele stukken tapijt, waardoor ze eenvoudig te leggen en te vervangen zijn. Doordat ze afzonderlijk worden gelegd, is het snijafval beperkt. Dit is niet de enige reden waarom het een duurzame keuze is.

 

Projectvloeren bij Gemeente Schouwen Duiveland

Desso tapijttegels

Neem bijvoorbeeld wollen Desso tapijttegels, deze zijn gemaakt van 80% wol en worden samengesteld met synthetische garens.  Dit zorgt voor een nog langere levensduur dan die van vele andere tapijtmaterialen. De tapijttegels van Desso zijn 100% recyclebaar.

Interface tapijttegels

Interface tapijttegels zijn gemaakt van bio-based en gerecycled garen. Ook heeft Interface de CO2-voetafdruk van tapijttegels verminderd met meer dan 60%. Daardoor is het de laagste in de industrie. Bij Gemeente Schouwen-Duiveland in Zierikzee zijn de Composure tapijttegels van Interface gelegd, te zien op de afbeelding.

Lees meer over onze kernleveranciers van tapijttegels Desso tapijttegels en Interface tapijttegels.

Tapijttegels Goes

Voor Tapijttegels in Goes is TMC Project dé projectinrichter. Met een ruim assortiment is er voor iedere organisatie een passende mogelijkheid. Je kunt veel kanten op met tapijttegels. Verschillende soorten kunnen samengesteld worden, maar ook is het mogelijk om tapijttegels met LVT-vloeren te combineren. Kies uit talloze kleuren en designs voor een werkomgeving met een sfeervolle uitstraling. Tapijttegels werken geluiddempend, dus zijn ze ideaal voor ruimtes waar concentratie belangrijk is. Bovendien zijn ze isolerend en verbeteren ze de kwaliteit van de binnenlucht. Op de afbeelding zie je het door ons gerealiseerde project FAAM Vermogensmanagement in Kapelle. Hier zijn Interface tapijttegels van de Employ-collectie gelegd. Loop en Lines, welke onderdeel zijn van deze collectie, zijn gecombineerd.

Bij TMC Project werken wij met eigen vakmannen en heb je één vast contactpersoon gedurende het hele project. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer over onze Projectvloeren.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK

  • Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.
Dies Projectmanager

Voor meer informatie:

Dies den Haan

0629081770

dies@tmcproject.nl